The Bachelor 2: «Θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε να σε κυνηγήσω»

«Η Λάουρα δε νιώθει άνετα μαζί μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε να σε κυνηγήσω»

Ένα φοβερό περιστατικό έλαβε τόπο στο «The Bachelor» και λίγο πριν από την τελετή των ρόδων, καθώς ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να διώξει παίκτρια, προτού αρχίσει η διαδικασία.

Η Λάουρα ήταν από την αρχή πολύ απόμακρη και αποκάλυψε, ότι δεν είχε εντυπωσιαστεί με την πρώτη τους συνάντηση στην πρεμιέρα, ετοιμάζοντάς του πιθανώς και μια... χυλόπιτα, αφού δεν έμοιαζε να θέλει να κάνει προσπάθεια να τον πλησιάσει.

Σε συνάντησή τους στο cocktail party, ο Αλέξης αποφάσισε να της πει, ότι έπρεπε να πάρει τα πράγματά της και να φύγει, με την ίδια να αποχωρεί σε κλίμα συγκίνησης ανάμεσα στα κορίτσια.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά

Αποκλειστικό: Πόσα χιλιάρικα παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor 2

Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ξέρει την αξία του και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να "πουλήσει" σωστά τον εαυτό του! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ALPHA να του κατατεθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

The Bachelor 2 Αλέξης Παππάς λεφτά αμοιβή

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τον έκλεισαν σε μια βίλα, με 21 κοπέλες για να βρει τον έρωτα και θα πάρει στο τέλος, εκτός από την κοπέλα που επιθυμεί, και 100.000 ευρώ! Αυτό θα πει δυνατό deal...

Βέβαια, όσο περνάνε οι ημέρες και τα γυρίσματα προχωρούν βγαίνουν στην φόρα κάποια πολύ πικάντικα πραγματάκια που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα "κοστίσουν" στον Αλέξη στην μετά Bachelor εποχή!

Και ο Βασιλάκος έκανε ντόρο τότε σαν εργένης αλλά τώρα... θυμίστε μου λίγο, που είναι;