The Bachelor 2: Παίκτρια έχασε τις αισθήσεις της λίγο πριν την «Τελετή των Ρόδων»

ΣΟΚ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Παίκτρια έχασε τις αισθήσεις της λίγο πριν την «Τελετή των Ρόδων»

Οι ανατροπές και στο σημερινό επεισόδιο του «The Bachelor» δεν άργησαν να έρθουν και πάλι καθώς πέρα από τους τσακωμούς των κοριτσιών κάτι που αποτελεί πλέον μια συνήθεια για τα κορίτσια κι ας είναι μόνο λίγες μέρες στην βίλα, λίγο πριν την τελετή των ρόδων μια παίκτρια έχασε τις αισθήσεις της.

Ο λόγος για την Φένια η οποία δεν άντεξε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Στον χώρο πλησιάζει διασώστρια για να τη βοηθήσει ενώ τα κορίτσια δε φαίνεται να πείθονται για την πραγματικότητα της κατάστασης.

Μετά από αυτό το δυσάρεστο περιστατικό ο Bachelor, Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε ποια κοπέλα αποχώρησε από την βίλα του The Bachelor.

Δείτε παρακάτω το περιστατικό με την Φένια

Κι όμως το είπε ο Αλέξης Παππάς - «Είμαι στη φάση να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου»

«Είναι σαν να λέμε η λέξη παράδεισος. Πριν μπω στο Bachelor ήμουν με την Αλέσια. Είχαμε έρθει πιο κοντά μέσω μηνυμάτων. Η σχέση αυτή δε μπορούσε να βρει κοινά σημεία και ολοκληρώθηκε. Κάποια στιγμή πήγα να τη συναντήσω για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει συναισθηματικά.

Είμαι στη φάση για να κάνω το επόμενο βήμα και θεωρώ πως είμαι στο κατάλληλο μέρος για να βρω την κοπέλα που θα μου κλέψει την καρδιά.

Εστιάζω στις μεγάλες σχέσεις. Η μία κράτησε 4 χρόνια και η άλλη 3. Νομίζω πως είμαι στο κατάλληλο μέρος.

Υπάρχουν πολλές κοπέλες που μια βδομάδα έρχομαι κοντά τους και την επόμενη αυτό ανατρέπεται. Η εμπειρία στο The Bachelor είναι μοναδική. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο. Είναι τόσο ενδιαφέρον. Υπάρχουν πολλά τρομερά ραντεβού.

Αυτό το Bachelor θα ανοίξει τα μάτια σε όσους θέλουν να ερωτευθούν και να πάρουν ιδέες για να έρθουν πιο κοντά με τον άνθρωπό τους. Υπάρχουν ζήλειες και εντάσεις και κάποιες στιγμές που δε μου αρέσουν. Αλλά τις καταλαβαίνω. Στόχος τους είναι να κλέψουν την καρδιά μου.

Μπορεί στο Survivor η άποψή μου να μην ήταν αρεστή. Σκοπός μου ήταν να λέω την αλήθεια όπως τη βίωνα. Αν έκανα κάποιον να στενοχωρηθεί σίγουρα αυτός δεν ήταν ο σκοπός μου. Μπορεί να βγει ένας εαυτός που και εσύ ο ίδιος μπορεί να μην ξέρεις. Δεν έχω τίποτα με κανένα παιδί από το Survivor.

Σίγουρα ήρθα πιο κοντά με κάποιους παίκτες. Με την Ελευθερία δεν έγινε τίποτα. Είμαστε δυο καλοί φίλοι. Δεν βρεθήκαμε ερωτικά. Ήρθε όμως η φιλία.

Είχα προλάβει να δω το περσινό Bachelor. Αλλά είχα δει το αμερικάνικο με την κοπέλα μου και το σχολιάζαμε. Μετά την εμπειρία μου με το Survivor μου δόθηκε η εντύπωση πως μπορώ να αποτυπώσω τα συναισθήματά μου μπροστά στην κάμερα και είπα γιατί όχι» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.