Νέα αρχή για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό της από τον Χατζηγιάννη

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα αρχή για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό της από τον Χατζηγιάννη

Ανανεωμένη επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο φωτογραφήθηκε πρόσφατα με αποτέλεσμα να υπάρχουν φήμες επανασύνδεσης, κάνει πρεμιέρα με το Ρουκ Ζουκ.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση και… ο χρόνος αρχίζει από «Rouk Zouk»!

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει για 5η σεζόν στον ΑΝΤ1 με σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, κάνοντας τα μεσημέρια μας μοναδικά!

Στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής, οι φετινές ομάδες θα δοκιμαστούν σε παλιά και αγαπημένα, αλλά και σε δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια, πολύ πρωτότυπα και εξίσου διασκεδαστικά.

Πρόκειται για το «Emoji», ένα high tech παιχνίδι σκέψης και παρατηρητικότητας και το «Τραγούδι με ακουστικά», στο οποίο οι παίκτες τεστάρουν τις γνώσεις τους στο τραγούδι.

Με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της εκπομπής, θα ταξιδέψουμε και φέτος στον κόσμο της ψυχαγωγίας, μέσα από το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.

Αδημοσίευτη φωτογραφία από τις πρώτες διακοπές της Μακρυπούλια χωρίς τον Χατζηγιάννη

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός μετά από την αποκάλυψη πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο γνωστός τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους αλλά όπως φαίνεται η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της.

Η ίδια αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 καθώς η εκπομπή της «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο. όπως φαίνεται για την ίδια αποτελεί πλέον προτεραιότητα η επαγγελματική της ζωή.

Έτσι, η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Στην ίδια αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, αφορμή στάθηκε η σημερινή ημέρα μιας και ο αγαπημένος της φίλος, Νίκος Μουτσινάς έχει τα γενεθλιά του. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να μην του ευχηθεί και δημόσια. Η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Χρόνια πολλά και καλά Νικόλαε μου! Να πηγαίνεις πάντα προς το φως και τη χαρά!!!Σ αγαπώ πάντα και σ ευχαριστώ γι αυτό το καλοκαίρι, για όλα τα καλοκαίρια, τους χειμώνες, το μοίρασμα, τις κουβέντες, τα ταξίδια, τη φιλία, τα γέλια, τις αναζητήσεις, τις εμπειριες…! Γι αυτά και άλλα τόσα που θα έρθουν!».