Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η γη της ελιάς: Πιάνουν στα πράσα Μανό και Μαρίνα - Ο δημόσιος διασυρμός

Αποκλειστικό! Αυτή η γυναίκα τους "τσακώνει"

Η γη της ελιάς: Πιάνουν στα πράσα Μανό και Μαρίνα - Ο δημόσιος διασυρμός
TV24 12.09.2021 08:05
Από Youweekly Team

Ο Μάνος δεν αντέχει μακριά από τη Μαρίνα στην Γη της Ελιάς και προσπαθεί να κάνει μαζί της μια νέα αρχή, κάτι που σύντομα θα μαθευτεί και θα ανοίξει ένας νέος πόλεμος με απρόβλεπτες συνέπειες, τόσο από τη Χάιδω όσο και από την οικογένεια του Μάνου.

Ο Στέφανος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στη βεντέτα και αφήνει τη Χάιδω να φύγει: «Πήγαινε και ψάξε αλλού τους φονιάδες. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα», της δηλώνει. Η Χάιδω γυρίζει σπίτι και ο Φίλιππος της αρπάζει την καραμπίνα και την εξαφανίζει, φοβούμενος μην την ανακαλύψει η αστυνομία στο σπίτι τους. Η Χάιδω, μετά την τελευταία επαφή που είχε με τον Στέφανο, αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα να κρύβεται κάποιος άλλος πίσω από το διπλό φονικό, ενώ ο Νικόλας προειδοποιεί τον Φίλιππο: «Εσύ, καλού κακού να προσέχεις, γιατί οι Καπερνάροι μπορεί να σου την έχουν φυλαγμένη», του λέει.

Παράλληλα ο Στέφανος, εκνευρισμένος, ζητά από τον Φίλιππο: «Κάνε μου τη χάρη και μάζεψε τη μάνα σου. Να αφήσετε ήσυχη την οικογένειά μου», του επισημαίνει. Ο Φίλιππος είναι συγκαταβατικός και τον διαβεβαιώνει: «Εχεις τον λόγο μου. Κι εγώ θέλω να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας». Ωστόσο, τρόμος θα επικρατήσει με μια σοκαριστική εξαφάνιση.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να συναντηθούν: «Πρέπει να μιλήσουμε, να σου εξηγήσω», ισχυρίζεται κι ενώ αρχικά τον αποφεύγει, τελικά ενδίδει: «Εντάξει, Μάνο, να βρεθούμε σε μία ώρα», συμφωνεί. Μάρτυρας της συνάντησής τους, όμως, είναι η Χάιδω, η οποία γίνεται έξαλλη: «Α, μάλιστα! Τώρα εξηγούνται όλα. Ο γαμπρός μου πλέον είναι ελεύθερος. Μήπως αυτό ήθελε;», σκέφτεται.

Η γη της ελιάς Πιάνουν στα πράσα Μανό και Μαρίνα

Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος και η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό, πίσω από την πλάτη της νεκρής κόρης της, κι αυτό της αρκεί για να τους διαβάλλει σε όλη τη Μάνη. Παντού λέει ότι ο Μάνος απατούσε την κόρη της και αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί και να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της. Γρήγορα φτάνουν όλα αυτά στα αυτιά του Μάνου που γίνεται έξαλλος: «Πώς μπορεί και διαδίδει αυτά τα ψέματα;», λέει στον Ισίδωρο, με τον οποίο όμως συγκρούεται καθώς συντάσσεται με τη Χάιδω: «Γιατί Μάνο, δεν έχει δίκιο; Δεν πρόλαβε να θάψει την κόρη της και σε βλέπει σε ραντεβουδάκι με τη Μαρίνα», του αναφέρει και μάλιστα του ξεκαθαρίζει: «Να το ξέρεις, δεν θα επιτρέψω ποτέ να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση σου με τη Μαρίνα».

Μετά απ’ όλα αυτά, η Μαρίνα και ο Μάνος συναντιούνται στο σπίτι της, όπου δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη, ενώ η Χάιδω συνεχίζει να απειλεί τη Μαρίνα και σύντομα τα κουτσομπολιά «κυκλοφορούν» σε όλο το χωριό. Παράλληλα ο Λυκούργος εξομολογείται στη Χάιδω ότι νιώθει τύψεις για τον άδικο χαμό του Σταύρου Βρεττάκου, ο οποίος αυτοκτόνησε στα 26 του χρόνια. Ωστόσο, δείτε και spoil από την Μάρω Κοντού.

Ιουλία και Στάθης ξανά μαζί στην Γη της Ελιάς

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να κατευνάσει αυτό που αισθάνεται για την Ιουλία και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της, όπου εκμεταλλεύονται την απουσία του Ισίδωρου και περνούν χρόνο μαζί. Λίγο αργότερα ο Στάθης τα βάζει και πάλι με την Αρετή για την εξαφάνιση της Βασιλικής, αλλά είναι γεγονός ότι τα αισθήματα που έχει γι’ αυτήν είναι μόνο αρνητικά, ενώ το μυαλό του συνεχίζει να το έχει στην Ιουλία. Ωστόσο, μετά την τυχαία συνάντηση που είχε η Ιουλία με τον Στάθη και τη γυναίκα του, έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση μαζί του. Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση, το «ζευγάρι» κανονίζει να βρεθεί στο εξοχικό της Ιουλίας, στην Καρδαμύλη.

Ο Αποστόλης εκβιάζει τον Δημήτρη

Ο Αποστόλης ανακαλύπτει πως η Αννα έχει μπλέξει με τον Δημήτρη και απαιτεί να το λήξει εδώ και τώρα. Λίγο μετά ο Δημήτρης ανακαλύπτει μια φωτογραφία της μητέρας της Αθηνάς και ζητάει να μάθει περισσότερα γι’ αυτή τη γυναίκα, ενώ ο Αποστόλης κρατά την υπόσχεσή του και κάνει το πρώτο μάθημα ιππασίας με την Ευτυχία. Παράλληλα απειλεί τον Δημήτρη πως, αν δεν ξεκόψει με την Αννα, θα τον καρφώσει στη «μητέρα» του την Αθηνά. Την ώρα που η σειρά σημειώνει τρελή επιτυχία.

Ωστόσο και η Αννα πιέζει τον Δημήτρη να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με διάφορες δικαιολογίες, ενώ δίνει εντολή στον Ανέστη να βγάλει τη Μυρτάλη από τη μέση, μια και καλή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το δράμα του Liam Ireland - Όταν ήταν 2 ετών...

Γη της Ελιάς: Η πρώτη εμφάνιση της Μάρως Κοντού στη σειρά του Mega

Share