GNTM 4: Είχε 9 χρόνια εμπειρία και κόπηκε με 3 «όχι»

«Στην αγορά θα είμαστε όλοι, θα δούμε ποιοι θα παίρνουν τις δουλειές»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Είχε 9 χρόνια εμπειρία και κόπηκε με 3 «όχι»

Το GNTM 4 έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι γεμάτο εκπλήξεις, αφού οι 4 κριτές δε δίστασαν να κόψουν έναν διαγωνιζόμενο ο οποίος είχε στην πλάτη του αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του μόντελινγκ.

Ο Αντώνης από τη Μάνη γνωριζόταν ήδη με τον Γιώργο Καράβα καθώς και με τον Δημήτρη Σκουλό, μιας και είχε δουλέψει μαζί τους.

Το 30χρονο μοντέλο είναι επαγγελματίας και δουλεύει στον χώρο εδώ και μερικά χρόνια. Όμως οι απαντήσεις που έδωσε στους κριτές δεν τους ικανοποίησε, με αποτέλεσμα να τον κόψουν. Μάλιστα, αυτό που εκνεύρισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ότι ο Αντώνης αποκάλεσε το GNTM παιχνίδι και όχι διαγωνισμό.

Την ίδια στιγμή βέβαια, οι κριτές έκαναν την ανατροπή όταν πέρασαν έναν αγρότη από την Χαλκιδική, ο οποίος δεν είχε τέτοια εμπειρία.

Η οντισιόν του παίκτη με εμπειρία που πήρε 3 όχι στο GNTM 4

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος «εισέβαλε» στο πλατό για να γνωρίσει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Όπως είδαμε ήδη από την πρεμιέρα του GNTM 4, ορισμένοι παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους εμφανίστηκαν στις οντισιόν προκειμένου να βοηθήσουν τους διαγωνιζόμενους να ξεπεράσουν το άγχος του και να εμφανιστούν πιο προετοιμασμένοι ενώπιων των κριτών.

Έτσι λοιπόν, ο Ανδρέας πήρε την απόφαση να μπει στο πλατό μαζί με μία κοπέλα που διαγωνιζόταν. Με την ευκαιρία, γνωρίστηκε με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, την οποία δεν είχε συναντήσει μέχρι στιγμής. Μάλιστα, έκανε και μερικές πόζες μπροστά στους κριτές.

«Ήθελα πολύ να σας γνωρίσω, είστε πολύ γοητευτική», της είπε και της φίλησε το χέρι.

TAGS