GNTM 4: Αυτό το μοντέλο πήρε την Wild Card της Ζενεβιέβ

Συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της για τη μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αυτό το μοντέλο πήρε την Wild Card της Ζενεβιέβ

Γεμάτο ανατροπές είναι και το σημερινό (13/9) επεισόδιο του GNTM 4. Μία εντυπωσιακή κοπέλα βρέθηκε ενώπιων των κριτών ωστόσο δεν μπόρεσε να τραβήξει την προσοχή.

Η Εμμανουέλα μπορεί να διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές. Μόλις πήρε τέσσερα «όχι» έβαλε τα κλάματα και εξήγησε στους κριτές ότι έχει περάσει νευρική ανορεξία η οποία την έκανε να χάσει τα μαλλιά της. Λίγο νωρίτερα, η Ζενεβιέβ την είχε ρωτήσει αν θα ήταν πρόθυμη να ξυρίσει το κεφάλι της στο makeover.

Την ώρα που η Εμμανουέλα αποχωρούσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φώναξε πίσω για να της ανακοινώσει ότι της δίνει τη Wild Card της, ενώ νωρίτερα είχαν ξετρελαθεί με το πρώτο plus size μοντέλο.

Η οντισιόν της Εμμανουέλας και η Wild Card της Ζενεβιέβ στο GNTM 4

Είχε 9 χρόνια εμπειρία και κόπηκε με 3 «όχι»

Το GNTM 4 έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι γεμάτο εκπλήξεις, αφού οι 4 κριτές δε δίστασαν να κόψουν έναν διαγωνιζόμενο ο οποίος είχε στην πλάτη του αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του μόντελινγκ.

Ο Αντώνης από τη Μάνη γνωριζόταν ήδη με τον Γιώργο Καράβα καθώς και με τον Δημήτρη Σκουλό, μιας και είχε δουλέψει μαζί τους.

Το 30χρονο μοντέλο είναι επαγγελματίας και δουλεύει στον χώρο εδώ και μερικά χρόνια. Όμως οι απαντήσεις που έδωσε στους κριτές δεν τους ικανοποίησε, με αποτέλεσμα να τον κόψουν. Μάλιστα, αυτό που εκνεύρισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ότι ο Αντώνης αποκάλεσε το GNTM παιχνίδι και όχι διαγωνισμό.

Την ίδια στιγμή βέβαια, οι κριτές έκαναν την ανατροπή όταν πέρασαν έναν αγρότη από την Χαλκιδική, ο οποίος δεν είχε τέτοια εμπειρία.