Big Brother 2: Ξέσπασε η Ευδοκία - «Σκέφτηκα να φύγω»

Σε άσχημη κατάσταση μετά τον καυγά της με την Ανχελίτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξέσπασε η Ευδοκία - «Σκέφτηκα να φύγω»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, η Ευδοκία και η Ανχελίτα αποφάσισαν να κάτσουν και να κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση για το τι έχει συμβεί ανάμεσά τους και για τον λόγο για τον οποίο έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες μέρες.

Η Ανχελίτα μίλησε ανοιχτά στην Ευδοκία για όλα αυτά που την απασχολούν και επιπλέον της αποκάλυψε πως πολλά άτομα μέσα στο σπίτι έχουν πρόβλημα μαζί της.

Η Ευδοκία άκουσε όλα όσα είχε να της πει, και στη συνέχεια, μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας ξέσπασε σε κλάματα και εξομολογήθηκε στον Μεγάλο Αδερφό πως αισθάνθηκε απομονωμένη και πως της πέρασε από το μυαλό η ιδέα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι.

Το ξέσπασμα της Ευδοκίας στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2

Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν και πάλι στην αρένα όπου συμμετείχαν σε ένα αγώνισμα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού σε ένα παιχνίδι που απαιτούσε δύναμη αλλά κυρίως ισορροπία.

Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία τους να πάρουν τη θέση του αρχηγού, τόσο για την ασυλία όσο και για τις ανέσεις που παρέχει το δωμάτιο.

Τελικά τη νίκη κατάφερε να πάρει ο Ισίδωρος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως σαν αρχηγός έχει σκοπό να διχάσει τους συγκατοίκους του, κάτι που ξεκίνησε ήδη από τον καυγά του με την Ευδοκία.