Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας με διαφορά: Πρεμιέρα απόψε για την σειρά του STAR

Τι θα δούμε;

Έρωτας με διαφορά: Πρεμιέρα απόψε για την σειρά του STAR
TV24 15.09.2021 10:41
Από Ίρις Βίλα

Η σειρά του STAR «Έρωτας με διαφορά» θα κάνει πρεμιέρα απόψε καθώς αρκετοί είναι οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως να δούνε τις εξελίξεις της σειράς που τους κέντρισε εξαρχής το ενδιαφέρον. Έτσι, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο επεισοδίων.

Όσοι στάθηκαν απέναντί τους και τους έκριναν, δοκιμάζουν οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα! Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές! Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους, αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει.

Ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή, η παρουσία του καινούργιου συνέταιρου της Ζέτας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα της Μαριάννας, η επιστροφή ενός παλιού φίλου της Μάρως.

Η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη, είναι λίγα μόνο από αυτά, που θα παρακολουθήσουμε στον 2ο κύκλο της σειράς και θα μας κάνουν να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο! Δείτε εδώ τους πρωταγωνιστές της σειράς στο YOU.

Οι νέοι χαρακτήρες, που θα δούμε στον 2ο κύκλο της σειράς “Έρωτας με διαφορά”

Μίνα (Νίκη Βακάλη), η πρώην κοπέλα του Κωστή, που πιάνει δουλειά στο μπαρ Γρηγόρης (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), αντιπρόσωπος καλλυντικών, θα συνεργαστεί με τη Ζέτα, θα τη φλερτάρει επίμονα και θα τη διεκδικήσει Μελίνα (Ναταλία Τζιάρου), η έγκυος σύντροφος του Στέλιου

Ερωτικές καραμπόλες και αυτή τη σεζόν κανείς δεν γλυτώνει από τα βέλη του θεού έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα, που προκαλεί και τελικά κανείς δεν θέλει να αποφύγει! “Έρωτας με διαφορά”, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο και τρελαίνει, ζαλίζει, προκαλεί, παίζει και γελάει!

Οι σημερινές (15/9) εξελίξεις του Έρωτα με Διαφορά

Έρωτας με διαφορά: Ζέτα και Κωστής. Ανάμεσά τους δημιουργήθηκε ένας έρωτας παθιασμένος και απρόβλεπτος, που συνάντησε εμπόδια αλλά έμεινε ζωντανός και δυνατός. Τώρα όμως αρχίζουν οι πραγματικές δυσκολίες.

Η Ζέτα, ετών 39, ο Κωστής 24. Η γνωριμία τους ανατρέπει σε μια στιγμή όλη τους τη ζωή και παρά το αρχικό σοκ της διαφοράς ηλικίας και τις ποικίλες αντιδράσεις, αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους, διότι συνειδητοποιούν πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον! Στον δεύτερο κύκλο της σειράς όσοι στάθηκαν απέναντι τους και τους έκριναν δοκιμάζουν οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα!

Συναισθηματικές καραμπόλες και αυτή τη χρονιά λοιπόν. Γιατί κανείς δεν γλιτώνει από τα βέλη του θεού Έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα που προκαλεί. Και εδώ που τα λέμε, κανείς δεν θέλει να τα αποφύγει! Στο σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, που βασίζεται στο διεθνές φορμάτ «Step Dave», και υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Πανταζούδη, η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές! Όμως δεν θα είναι οι μόνοι που θα έχουν να λύσουν θέματα που προκύψουν μεταξύ τους και σε σχέση με τους άλλους. Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει. Εχουμε και λέμε λοιπόν.

Ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου, που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, θα φέρει τα πάνω κάτω στους άμεσα εμπλεκόμενους. Η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή είναι ένα επίσης... πρόβλημα που προκύπτει, καθώς εκείνη δεν λέει να το βάλει κάτω και να πάρει απόφαση ότι είναι... εκτός. θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους χωρίσει.

Επιπλέον η Ζέτα αποκτά καινούριο συνεταίρο και αυτό από μόνο του ως γεγονός θα δημιουργήσει και θα πυροδοτήσει νέες καταστάσεις, καθώς εκείνος θα τη φλερτάρει επίμονα. Η Μαριάννα, η μεγάλη κόρη της Ζέτας, θα νιώσει κι εκείνη τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα. Και η Μάρω, όμως, η πεθερά της Ζέτας, έχει και αυτή τα δικά της θέματα, καθώς επιστρέφει ένας παλιός της φίλος. Και η προσέλευση νέων προσώπων συνεχίζεται. Η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη είναι γεγονός.

Έρωτας με διαφορά 14/9

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας με Διαφορά: Μπαίνει στη σειρά ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ξυλά

Έρωτας με διαφορά: "Τσάκισε" σε νούμερα τηλεθέασης 8 Λέξεις και Φαμίλια

Share