Big Brother - highlights 16/9: Τα κλάματα της Ανχελίτας, ο υποψήφιος προς αποχώρηση και ο οργισμένος Στηβ

Όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother - highlights 16/9: Τα κλάματα της Ανχελίτας, ο υποψήφιος προς αποχώρηση και ο οργισμένος Στηβ

Τα επεισόδια του Big Brother 2 όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο ανατρεπτικά καθώς οι εξελίξεις μέσα στο ριάλιτι είναι ενδιαφέρουσες. Χαμός για ακόμη μια φορά έγινε στο Big Brother 2 με πρωταγωνιστές τα γνωστά πρόσωπα.

Αρπάχτηκαν Μαίρη και Κωστής - «Όταν βγήκα εγώ υποψήφια...»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση, ο Κωστής ενοχλήθηκε και ξέσπασε όταν άκουσε το όνομα του Στηβ. Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Μαίρη του ζήτησε να μιλήσουν και του εξήγησε πως η στάση του δεν ήταν καθόλου σωστή.

Μάλιστα του τόνισε πως όταν ανακοινώθηκε ότι ήταν εκείνη υποψήφια, δεν αντέδρασε καν. Ο Κωστής της ξεκαθάρισε πως ο Στηβ είναι φίλος του, ενώ στη συνέχεια μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό πως σκέφτεται να κόψει τις επαφές του με τη Μαίρη μιας και ο Στηβ είναι κολλητός του.

Οργισμένος ο Στηβ με τη Σοφία - «Την ξεμπροστιάσαμε»

Εξαιρετικά ενοχλημένος είναι ο Στηβ με τη Σοφία τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα το γεγονός ότι τον ψήφισε τον έκανε ακόμα πιο έξαλλο και στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 αποκάλυψε πως έχει καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.

«Δεν είναι πολύ καλή ηθοποιός όπως λέει ότι είναι. Πετάει σπόντες και μιλάει στις κάμερες μόνη της. Μιλάει για εμάς πίσω από την πλάτη μας και τα λέει δυνατά στη Μαίρη για να ακούμε τι λέει. Λειτουργεί βάσει μεγάλου σχεδίου», είπε χαρακτηριστικά στον Μεγάλο Αδερφό.

Ξέσπασε σε λυγμούς η Σοφία - «Όλα μου τα λεφτά έφευγαν στο...»

Σε ένα απρόσμενο ξέσπασμα προχώρησε η Σοφία στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2. Η ηθοποιός βρέθηκε στο δωμάτιο μόνη της μετά τον καυγά της με τον Στηβ και απευθυνόμενη στις κάμερες μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που είχε.

Πριν από λίγο καιρό, στο ξέσπασμα του πρώτου lockdown, η Σοφία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είχε μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα οικονομικά της.

Σήμερα, εξήγησε πως έκανε κατά καιρούς πολύ σκληρές δουλειές και όλα τα λεφτά της τα ξόδευε στο «αχάριστο θέατρο», το οποίο δεν τη βοήθησε ποτέ πραγματικά.

Αυτός ο παίκτης πήρε το βέτο

Μετά την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση, οι παίκτες, στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 αγωνίστηκαν προκειμένου να πάρει ένας από αυτούς το βέτο. Το βέτο παράλληλα έδινε και την ασυλία σε αυτόν που θα το κέρδιζε.

Η παρέα του Στηβ ήταν αποφασισμένη να κερδίσει το βέτο προκειμένου να μην το χρησιμοποιήσουν και άρα να μην αλλάξουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η στάση τους αυτή ενόχλησε τους υπόλοιπους παίκτες ωστόσο στο τέλος το βέτο πήγε στη Σαμάνθα.

Μετά την επικοινωνία της με τον Big Brother, ανακοίνωσε πως δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το βέτο καθώς ο Στηβ της ζήτησε να μην το κάνει.

Κώστας: «Η Μαίρη γουστάρει με χίλια τον Στηβ»

Μπορεί στην αρχή του σημερινού επεισοδίου του Big Brother 2, να είδαμε τη Μαίρη με τον Κώστα να αρπάζονται, ωστόσο λίγο αργότερα κάθισαν και μίλησαν για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Στηβ.

Μετά τη συνομιλία τους, ο Κώστας βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξεκαθάρισε πως είναι σίγουρος ότι η Μαίρη θέλει τον Στηβ και γι΄αυτό το λόγο βγάζει αυτή την αντίδραση απέναντί του.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ανχελίτα - Κατέρρευσε στο αγώνισμα

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι παίκτες έπαιξαν μεταξύ τους για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο βέτο. Αυτή που τελικά τα κατάφερε ήταν η Σαμάνθα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα αφού η Ανχελίτα κατέρρευσε.

Συγκεκριμένα, μετά από 11 λεπτά που έδωσε μάχη με την Ευδοκία, επέστρεψε στον πάγκο και ζήτησε να ξαπλώσει καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Μάλιστα, από την ταραχή της ξέσπασε σε κλάματα και οι φίλοι της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ενώ ο Μεγάλος Αδερφός την έστειλε πίσω στο σπίτι του.

Έτσι διαμορφώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι διαγωνιζόμενοι έπαιξαν μεταξύ τους για το βέτο και τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Σαμάνθα, η οποία πέρα από την ασυλία που κέρδισε, είχε την ευκαιρία να απαλλάξει έναν παίκτη από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η Σαμάνθα ωστόσο αποφάσισε να μην κάνει χρήση του βέτο μιας και ο Στηβ της ζήτησε να μην τον σώσει. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν ως έχουν.

Αύριο (17/9), Σοφία, Στηβ και Ευδοκία θα ριχτούν στη μάχη προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.