Big Brother 2 spoiler 17/9: Αυτός αποχωρεί από το σπίτι απόψε! Στηβ, Ευδοκία ή Σοφία;

Με μεγάλη διαφορά, μάλιστα, στους ψήφους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother 2 spoiler 17/9: Αυτός αποχωρεί από το σπίτι απόψε! Στηβ, Ευδοκία ή Σοφία;

Έφτασε αυτή η ημέρα της εβδομάδας, του Live! Απόψε 17/9 στο Big Brother έχουμε ακόμα μια αποχώρηση! Η τρίτη εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ολοκληρώνεται και οι παίκτες είναι ολοφάνερο πως έχουν χωριστεί ήδη σε στρατόπεδα!

Στο χθεσινό επεισόδιο διαμορφώθηκαν οι τρεις παίκτες προς αποχώρηση: Σοφία, Ευδοκία (για δεύτερη συνεχόμενη φορά) και Στηβ.

Ποιος θα φύγει απόψε 17/9 από το σπίτι του Big Brother

Το Youweekly.gr όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα ξεκίνησε μια διαδικτυακή ψηφοφορία στο instagram account του για το ποιος παίκτης θέλει το κοινό να παραμείνει στο παιχνίδι (μπορείτε να ψηφίσετε κι εσείς εδώ, είναι δωρεάν!).

Μέχρι στιγμής πρώτη στην προτίμηση του κοινού παραμένει η Ευδοκία που είναι πολύ αγαπητή, όπως φαίνεται, αφού ο κόσμος την στήριξε και την προηγούμενη φορά αλλά και αυτήν. Οπότε, σίγουρα, η Ευδοκία δεν είναι αυτή που θα αποχωρήσει απόψε!

Το παιχνίδι παίζεται μεταξύ του Στηβ Μιλάτου και της Σοφίας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα φύγει από το σπίτι απόψε η Σοφία, η οποία έχει μείνει πολύ πίσω σε ψήφους - μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Big Brother 2 spoiler 17/9

Ποια είναι η Σοφία

Είναι 37 ετών, ηθοποιός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Γεωργία από Αρμένισσα μητέρα και Πόντιο πατέρα. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα, σε μια χώρα που βίωνε τον πόλεμο. Στα 11 της χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να μιλάει τη γλώσσα. Μεγάλωσε σε ένα σκληρό περιβάλλον στην Ξάνθη όπου έπρεπε να εργάζεται σε χωράφια. Κατάφερε να σπουδάσει Υποκριτική και έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές σε μικρούς ρόλους.

Έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, 9 ετών, τον οποίο λατρεύει και θα της λείψει πάρα πολύ. Αυτή την περίοδο εργάζεται και ως μεσίτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ καλή στη δουλειά της αφού τους πουλάει και τους αγοράζει… χρήσιμο προσόν για το σπίτι του Big Brother!

Το κορίτσι αυτό έχει παίξει σε πασίγνωστες σειρές ανάμεσα στις οποίες: Έλα στη θέση μου, Η πολυκατοικία, Μάλιστα Σεφ!, Μαρία η άσχημη και Κόκκινο Ποτάμι.