Πρεμιέρα για το The Voice - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού για την ένταξη του στο μουσικό σόου

Λαμπερή η εμφάνιση και των 4 κριτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για το The Voice - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού για την ένταξη του στο μουσικό σόου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/9) ο νέος κύκλος του The Voice, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη στη σκηνή και υποσχέθηκε πως θα ακούσουμε φοβερές φωνές για ακόμη μια χρονιά.

Οι τέσσερις κριτές αφού πρώτα καλωσόρισαν τον Κωνσταντίνο στην ομάδα τους, ξεκίνησαν αμέσως τις.. σπόντες μεταξύ τους αναφορικά με το ποιος πρόκειται να κερδίσει φέτος.

Η Έλενα αναφέρθηκε φυσικά και στην περσινή νικήτρια, την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που ήταν από την ομάδα της.

Η πρεμιέρα του The Voice

Το αίτημα που έκανε στην παραγωγή του Voice ο Αργυρός για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο The Voice και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή του show για να αισθανθεί πιο άνετα.

«Ζήτησα να μη βλέπω τις κάμερες στο «The Voice». Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Προσπαθούσα να το καταλάβω και να νιώσω ο εαυτός μου.

Έχω εντυπωσιαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα αλλά είναι αξιολάτρευτος. Η Έλενα Παπαρίζου είναι διαμάντι. Θέλω να καθοδηγήσω νέα παιδιά σαν κριτής να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.