The Voice - highlights 19/9: Οι συγκινητικές ιστορίες, οι ερμηνείες και τα παιδιά της Έλενας Παπαρίζου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 19/9: Οι συγκινητικές ιστορίες, οι ερμηνείες και τα παιδιά της Έλενας Παπαρίζου

Συγκινητικές ιστορίες και μοναδικές φωνές, είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice, δηλαδή μια ημέρα μετά την λαμπερή πρεμιέρα που έκανε νούμερα φωτιά, με την Έλενα Παπαρίζου μάλιστα να κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη για τα... παιδιά της.

Αυτά είναι τα 19/9 highlights του The Voice

Ραγίζει καρδιές παίκτης - «Παίρναμε φαγητό από τα συσσίτια»

Ο Λεωνίδας Βασιλακόπουλος από την Πάτρα και η προσωπική του ιστορία συγκίνησε. Όπως εξομολογήθηκε αναγκάστηκε να παρατήσει τις σπουδές του καθώς ο μπαμπάς του είχε ένα σοβαρό τροχαίο ενώ τέσσερα χρόνια μετά έφυγε από τη ζωή. Τότε αναγκάστηκε να ζήσει την οικογένεια του με τα οικονομικά προβλήματα να γιγαντώνονται.

«Κάποιος πίσω έπρεπε να στηρίξει το σπίτι. Κάποιες φορές χρειάστηκε να πάρουμε συσσίτιο από το Δήμοι ή την εκκλησία. Έχουμε λάβει όλες τις παροχής που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος, όπως δημοτική ιματιοθήκη ή τράπεζα τροφίμων», είπε στο εισαγωγικό του βίντεο.

Δεν πάει ο νους σου ποιος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τεράστια επιτυχία που έκανε με τον τίτλο «Άγγελε μου», η οποία κυκλοφόρησε το 2007. Δεν σταμάτησε ποτέ να τραγουδάει, ωστόσο για χάρη της κόρη του πήγε το The Voice.O λόγος για τον Πάνος Ψάλτη!

Όταν τον αντίκρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπαθε πλάκα.

Η 29χρόνη μασέρ που τους τρέλανε όλους

Η 29χρονη Ελισάβετ Αθανασιάδου τους κατέπληξε με την φωνή της και έδωσαν "μάχη" για το ποιος θα την πάρει στην ομάδα του. Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε μαζί της το «Γύρνα με στο χθες» στη σκήνη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατέβαλε προσπάθεια διαβάζοντας της ακόμη και ποιήματα ενώ ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στην σκηνή και την αγκάλιασε λέγοντας της πως μαζί μπορούν να ονειρευτούν.

H εξομολόγηση της Παπαρίζου για τα παιδιά της με τον Καψάλη

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε ο Μανώλης Καψαλάκης και ερμήνευσε το «Δυο ψέματα», ενώ συγκίνησε και με την εξομολόγηση για τον μπαμπά του.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που γυρίσατε γιατί αυτή τη στιγμή κάνω περήφανο έναν άγγελο που δεν πρόλαβε να με δει και του το είχα τάξει. Είναι ο πατέρας μου, «πατέρα σ΄ αγαπάω». Του είχα πει ότι θα έρθω και θα με δει αλλά δεν πρόλαβε γιατί τον Μάρτιο τον έχασα από κορωνοϊό», είπε συγκινημένος.

Σε εκείνο το σημείο, η Έλενα Παπαρίζου πήρε το λόγο και τον ρώτησε: «Θύμισε μου το όνομα σου. Συγγνώμη εγώ κόλλησα στο Καψαλάκης επειδή ο άντρας μου είναι Καψάλης και τα μωρά μας τα φωνάζουμε «τα Καψαλάκια». Και κάπως έτσι κόλλησα εγώ τώρα», είπε και έλαμπε.