GNTM 4: Ξέσπασε παίκτρια - «Μου είπαν ότι έχω χοντρά πόδια»

«Δεν κρίθηκα σαν μοντέλο, αλλά σαν προσωπικότητα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ξέσπασε παίκτρια - «Μου είπαν ότι έχω χοντρά πόδια»

Μπορεί μπροστά από τους κριτές να πέρασαν μερικά φοβερά μοντέλα που τους πήραν το μυαλό, υπήρξαν ωστόσο και μερικοί που αναγκάστηκαν να δουν την πόρτα της εξόδου από το GNTM 4, γεγονός που τους εξόργισε.

Η Μαρία Χολίδου από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κάτι που είδαν οι κριτές από τα πρώτα λεπτά της audition.

Μάλιστα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε πως πρόκειται για ένα μοντέλο του Instagram και τίποτα παραπάνω ενώ οι κριτές σχολίασαν με αρνητικό τρόπο τα πόδια της. Μόλις βγήκε από την οντισιόν, η νεαρή διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε κλάματα και εξήγησε πως αδικήθηκε.

Το ξέσπασμα της παίκτριας που κόπηκε από το GNTM 4

Έπαθαν πλάκα οι κριτές με τον "σωσία" του περσινού νικητή

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους κριτές στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 μιας και στις οντισιόν εμφανίστηκε ένα μοντέλο που έμοιαζε πάρα πολύ με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ, τον περσινό νικητή του αγαπημένου ριάλιτι.

Ο πρώτος που το παρατήρησε ήταν ο Γιώργος Καράβας, ενώ στη συνέχεια, όταν μπήκε στην οντισιόν και συνάντησε τους κριτές, το επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ νωρίτερα είδαμε τη νέα Ειρήνη Ερμίδου.

TAGS