Top Chef: Οι κριτές έπιασαν τον Τζώρτζη με τη Βάγια στο κρεβάτι

«Της έδειχνα πώς χτυπάμε τη μαρέγκα σεφ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Top Chef: Οι κριτές έπιασαν τον Τζώρτζη με τη Βάγια στο κρεβάτι

Ένα απρόσμενο περιστατικό περίμενε τους διαγωνιζόμενους του Top Chef στο σημερινό (20/9) επεισόδιο μιας και οι τρεις κριτές εισέβαλαν στο σπίτι για να τους ξυπνήσουν με ντουντούκες και τσάκωσαν τον Τζώρτζη στο κρεβάτι μαζί με τη Βάγια.

Μόλις τους είδαν άρχιζαν να φωνάζουν και να πετάνε υπονοούμενα για το αν κοιμήθηκαν καθόλου μέσα στο βράδυ.

Το επικό σκηνικό με τον Τζώρτζη και τη Βάγια στο Top Chef

«Κοιμάστε πάντα μαζί; Α, τώρα τα φτιάξατε; Σας διακόψαμε από κάτι;» ήταν τα υπαινικτικά σχόλια του σεφ.

«Της έδειχνα πώς φτιάχνουμε μαρέγκα» ήταν η εξίσου αιχμηρή απάντηση του Τζώρτζη, ο οποίος παραλίγο να αποχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ με το Top Chef - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη, οπότε ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Οι σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι στο πιο δύσκολο σημείο τους τα τελευταία χρόνια, με το Top Chef να είναι η αιτία αυτής της μεταξύ τους απόστασης.

Η συμπεριφορά της διοίκησης του καναλιού του Φαλήρου είναι αυτή, που έχει προβληματίσει τον Τούρκο παραγωγό, που κάνει δεύτερες σκέψεις για τη συνεργασία τους. Ο ΣΚΑΪ θέλει να απομακρύνει από το πρόγραμμά του το μαγειρικό ριάλιτι, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά, με τον Ατζούν όμως να αντιτίθεται σε αυτή την απαίτηση του σταθμού και να ζητά να υπάρξει στήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο ΣΚΑΪ δίνει τρεις ακόμη εβδομάδες προθεσμία και, σε περίπτωση που τα νούμερα συνεχίζουν να είναι κάκιστα, τότε το Top Chef θα ολοκληρωθεί πρόωρα. Πώς επηρεάζει αυτό, όμως, το Survivor;

Το κανάλι ζητά από τον Ατζούν να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr