GNTM 4: Ο τζίντζερ φοιτητής της νομικής που ενθουσίασε - «Είσαι παράδειγμα προς μίμηση»

Μπήκε με αέρα νικητή και πήρε 4 ναι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Ο τζίντζερ φοιτητής της νομικής που ενθουσίασε - «Είσαι παράδειγμα προς μίμηση»

Αρκετά εντυπωσιασμένοι ήταν οι κριτές του GNTM 4 και με το δεύτερο μοντέλο που εμφανίστηκε μπροστά τους, αμέσως μετά την 19χρονη Μαρία.

Μπορεί να σπουδάσει νομική, σαν μια άλλη Μέγκι Ντρίο, ωστόσο το όνειρο του είναι να πετύχει στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.

Με αέρα νικητή, ο Λεονάρντ μπήκε μέσα και ενθουσίασε αρκετά και τους 4 παίκτες με την αύρα του! Ο ίδιος δήλωσε πως αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι σίγουρα το τζίντζερ μαζί του αλλά και οι γνώσεις του.

Πράγματι, η κριτική επιτροπή έμεινε άναυδη με τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής, δηλώνοντας πως είναι παράδειγμα προς μίμηση! Έτσι, ο ίδιος έφυγε κατενθουασμένος με 4 ναι!

Η audition του Λεονάρντ στο GNTM 4

Την έκοψαν από το GNTM επειδή είχε χοντρά πόδια και στέφθηκε «Star Πελοπόννησος»

To GNTM επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Star. Οι τηλεθεατές ήταν εκείνοι οι οποίοι περίμεναν πως και πως αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μιας και έχει αρκετό ενδιαφέρον ως project.

Μπορεί να είναι ακόμη η αρχή, βέβαια οι ανατροπές δεν έχουν λείψει καθόλου από τα πρώτα κιόλας επεισόδια όπου βλέπουμε τις auditions. Ανάμεσά τους πέρασε και το μοντέλο, η Μαρία Χολίδου.

Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αλλά η ίδια δεν τα παράτησε κι ας μην άκουσε τόσο ευχάριστα σχόλια από την κριτική επιτροπή. Η Μαρία Χολίδου, μετά το GNTM πήρε μέρος σε καλλιστεία και μάλιστα, κέρδισε τον τίτλο «Star Πελοπόννησος», γεγονός το οποίο χαρακτήρισε «δικαίωση», σε δηλώσεις της στο Happy Day.

Το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα αρνητική κριτική, σχολίασαν το σώμα μου, είπαν ότι έχω χοντρά μπούτια, ότι κολλάνε μεταξύ τους, το μαγιό μου, τα παπούτσια μου. Βγήκα και δεν είχα καταλάβει τι έγινε, έβαλα τα κλάματα. Μου φάνηκε αστείο γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι plus size μοντέλο.

Είναι η δική τους κρίση. Δεν θα ξαναπήγαινα. Πιο πολύ με ενόχλησε ο Μπράτης, ο οποίος μου έκανε επίθεση από την πρώτη στιγμή. Η απάντηση ήρθε σήμερα, δικαιώθηκα αλλά πάλι θα βρουν κάτι να πουν», είπε χαρακτηριστικά.

TAGS