GNTM 4: Χαμός στο ID Catwalk - Κλάματα, σπόντες και ανατροπές

Ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση και ποιοι θα πάνε σπίτι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Χαμός στο ID Catwalk - Κλάματα, σπόντες και ανατροπές

Οι auditions του GNTM 4 τελείωσαν και πριν από λίγ ώρα ξεκίνησε το πολυσυζητμένο ID Catwalk. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και μια μια έμπαινε μέσα.

Στο catwalk αυτό τα εν δυνάμει μοντέλα καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να δείξουν την ταυτότητα τους που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Φυσικά, όπως ήταν αναμνόμενο, είδαμε κλάματα, φωνές, σπόντες αλλά και ανατροπές. Μια από τις παίκτριες που πέρασαν στην επόμενη φάση, όμως, είπε ένα τρομερό ψέμα στους κριτές.

Το ID Catwalk του GNTM 4

Τρία ζευγάρια και δύο κλίκες στο σπίτι του GNTM 4

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για το παιχνίδι, ωστόσο μέσα στο σπίτι τα πράγματα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και οι παίκτες έχουν αναπτύξει πολύ έντονες σχέσεις.

Ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς θα μπουν στο σπίτι, το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του σας μίλησε για την παίκτρια που είδαμε στις οντισιόν και είναι ήδη στην 10άδα.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν από την εκπομπή, στο σπίτι υπάρχουν τρία ζευγάρια. Το πρώτο ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, ο οποίος εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το δεύτερο ήταν ένα ζευγάρι που ξεκίνησε για πλάκα αλλά τελικά κατέληξε μαζί και το τρίτο ήταν ένα ζευγάρι που προέκυψε όταν στο σπίτι έμειναν 12 άτομα αλλά χωρίστηκε γιατί ο ένας από τους δύο αποχώρησε.

Όσο για τις κλίκες, πρόκειται για μία παρέα 4 αγοριών και άλλη μία 7 ατόμων.

TAGS