Σασμός: O Μανώλης βασανίζεται - Θα ομολογήσει τι γνωρίζει για το θάνατο του Στεφανή;

Οι σημερινές 22/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: O Μανώλης βασανίζεται - Θα ομολογήσει τι γνωρίζει για το θάνατο του Στεφανή;

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 22/9 επεισόδιο της σειράς Σασμός, με τον Μανώλη να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά την δολοφονία του Στεφανή. Θα αποκαλύψει την αλήθεια; Εμείς πάντως την γνωρίζουμε...

Οι 22/9 εξελίξεις στον Σασμό

Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας. Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της.

Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα.

Spoiler για τον δολοφόνο του Στεφανή - «Υπάρχει λόγος που δεν μιλάει ο Μανώλης»

Ο Στεφανής έπεσε νεκρός στο (20/9) επεισόδιο του Σασμού και έτσι, το πρωί της Τρίτης (21/9), ο Γιώργος Αμούτζας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και έδωσε το δικό του spoiler για το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε πως υπάρχουν μερικά στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν το κοινό στην ανακάλυψη του δολοφόνου, ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως σε λίγο καιρό θα μάθουμε ποιος πήρε τη ζωή από τον Στεφανή.

«Ο Μανωλάκης δεν θα μιλήσει. Υπάρχει λόγος και η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Ο Μανώλης είναι κολλητός του Νικηφόρου, γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί γι αυτόν και οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει, σε συνδυασμό με το ότι γενικά είναι ένα πολύ κλειστό παιδί.

Οι συνθήκες κάνουν τα πράγματα δύσκολα σε ένα παιδί κλειστό, που δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, ειδικά, όταν βλέπει ότι το να ανακοινώσει αυτό που έχει δει, το οποίο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή και ίσως και νέα βεντέτα.

Το δωμάτιο που μπήκε ο δολοφόνος δεν το έχουμε ξαναδεί. Θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος, γιατί θα δούμε μια πολύ σημαντική σχέση να εξελίσσεται ανάμεσα σε εκείνον και τον Νικηφόρο. Ο κόσμος δεν θα αργήσει να μάθει τον δολοφόνο, ο Νικηφόρος, που είναι ο τραγικός ήρωας, γενικά στη σειρά τα μαθαίνει όλα τελευταίος».

Όσο για την κουβέντα που του είπε ο Στεφανής λίγο πριν ξεψυχήσει: «Ο Νικηφόρος βλέπει εφιάλτες, είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Θα έχει εσωτερικό πρόβλημα. Προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά του είπε. Πρσπάθησε να του πει ποιος είναι ο δολοφόνος».