Σασμός - Spoiler: Έτσι θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Στεφανή

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός - Spoiler: Έτσι θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Στεφανή

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις της νέας σειράς του ALPHA, Σασμός, μετά την δολοφονία του Στεφανή. Όλοι οι τηλεθεατές ψάχνουν απεγνωσμένα τον άνθρωπο που πάτησε την σκανδάλη.

Ο μοναδικός μάρτυρας είναι ο Μανώλης, ο οποίος, όντας κρυμμένος, παρακολούθησε τη δολοφονία. Ωστόσο, στην αστυνομία δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τίποτα, καθώς φοβάται για το τι θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με το Happy Day, οι τηλεθεατές θα μάθουν τον ηθοποιό που ευθύνεται για τον θάνατο του Στεφανή μέσα από το όνειρο του Μανώλη. Ωστόσο το χωριό και οι ήρωές του δεν θα το μάθουν ακόμα.

Το spoiler για τον Σασμό και τον δολοφόνο του Στεφανή

Το Twitter υποκλήθηκε στην κηδεία του Στεφανή - "Ανατριχιαστικές σκηνές! Μπράβο στην παραγωγή"

Συγκλονισμένοι είναι οι τηλεθεατές με την ερμηνεία των ηθοποιών στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Η δε σκηνή της κηδείας του Στεφανή που προβλήθηκε στο σημερινό (22/9) επεισόδιο ανατρίχιασε και καθήλωσε το κοινό.

Μπορεί ο Στεφανής να μην είχε και τον πιο αγαπητό ρόλο στην σειρά, ωστόσο ο Τάσος Νούσιας που τον υποδύεται κατάφερε και έκανε τους χρήστες του Twitter να τον δοξάζουν, μιας και το ταλέντο του στην υποκριτική είναι μεγάλο.

Ο ίδιος δολοφονήθηκε στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας, με το κοινό να ψάχνει απεγνωσμένα τον άνθρωπο που πάτησε την σκανδάλη. Η κηδεία του Στεφανή έπαιξε μάλιστα στο επεισόδιο της Τετάρτης, με τον Τάσο Νούσια να δέχεται κανονικά να μπει στο φέρετρο για αρκετή ώρα, κάτι που έκανε τους τηλεθεατές να τον καταχειροκροτήσουν, μιας και μιλάμε για πολύ μακάβρια σκηνή.

Τόσο λοιπόν το ανοιχτό φέρετρο με τον ίδιο, όσο το μοιρολόι και οι ερμηνείες των υπόλοιπων ηθοποιών συγκλόνισαν τους τουιτεράδες.