Σασμός: Καταρρέει η Βασιλική - Μαθαίνει για την ερωμένη του Στεφανή

Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (27-30/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Καταρρέει η Βασιλική - Μαθαίνει για την ερωμένη του Στεφανή

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια (27-30/9) της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και η Βασιλική θα μάθει όλη την αλήθεια για την ερωμένη του Στεφανή λίγο μετά τον θάνατό του και θα ξεσπάσει στον Μαθιό.

Αυτά θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στον Σασμό

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 14

H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη.

Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του. Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 15

Το άλλοθι του Πέτρου δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη που καλεί τους γιους της να ετοιμαστούν για όλα. Ο Μαθιός, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κάτι πιο επείγον. Η Βασιλική ανακαλύπτει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις ότι είχε ερωμένη και του ζητά να μάθει την αλήθεια!

Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Η ανάκριση της Άσπας αποκαλύπτει στον Αντώνη το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του που εντοπίζεται σε κάμερα αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Η Στέλλα από την άλλη αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη. Καθώς ο ήλιος πέφτει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 16

Η αλήθεια για τον Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος. Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Σασμός νέα επεισόδια (27-30/9)

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 17

Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό… Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά….

Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.

Ο ALPHA έδειξε τον δολοφόνο του Στεφανή και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Από τη Δευτέρα (20/9) που προβλήθηκε η δολοφονία του Στεφανή στον Σασμό, σύσσωμο το Twitter προσπαθεί να μάθει ποιος είναι αυτός που τον επισκέφθηκε στον μαντρί του και του αφαίρεσε τη ζωή με τόσο βάναυσο τρόπο.

Μέχρι και ο ALPHA αποφάσισε να πάρει θέση με ένα δικό του tweet για να ξεκαθαρίσει πως ούτε εκείνος γνωρίζει τον δολοφόνο. Έλα όμως που τελικά κυκλοφόρησε ένα πλάνο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του δολοφόνου.

Όπως θα διαπιστώσετε λοιπόν από τα tweets που ακολουθούν, ο δολοφόνος του Στεφανή που ψάχνουν μανιωδώς όλοι δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο του ξάδερφο, Μαθιό. Ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή και αμέσως μετά πάει στην οικογένειά του για να τη στηρίξει.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως το Twitter δεν πήρε καθόλου καλά αυτή την εξέλιξη αφού ο Μαθιός είναι με διαφορά ο αγαπημένος του χαρακτήρας.

Σασμός twitter spoilerΣασμός δολοφόνος Στεφανή