Big Brother 2: Η «χαοτική» εμφάνιση του Δημήτρη Πυργίδη στο πλατό

Εκθείασε την Ναταλί Κάκκαβα κατά την είσοδό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η «χαοτική» εμφάνιση του Δημήτρη Πυργίδη στο πλατό

Καλεσμένος στο αποψινό (24/9) live του Big Brother 2 ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης, ο περσινός φιναλίστ του ριάλιτι εγκλεισμού. Η είσοδός του στο πλατό δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από χαοτική αφού με τη γνωστή ενέργειά του ξεσήκωσε τους παρουσιαστές καθώς και τους παίκτες.

Ο Δημήτρης Πυργίδης εκθείασε τη Ναταλί Κάκκαβα ενώ έδωσε τα εύσημά του στον Γρηγόρη Γκουντάρα για την επιλογή που έχει κάνει.

Στη συνέχεια εξήγησε πως πριν έρθει στο πλατό αισθάνθηκε ένα άγχος μιας και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που διαγωνιζόταν για το έπαθλο των 100.000€, ωστόσο αμέσως μετά ξεκίνησε τα δικά του!

Η είσοδος του Δημήτρη Πυργίδη στο πλατό του Big Brother 2

Η συνέντευξη του Δημήτρη Πυργίδη στο The 2night Show

«Το Benjie είναι το nickname μου από το λύκειο, από όταν έκανα τα γκράφιτι και με αυτό υπέγραφα», εξήγησε και μίλησε για τα εστιατόρια και τα καφέ που είχε στη Θεσσαλονίκη.

Στο Big Brother μπήκε χωρίς λόγο. «Είναι μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Αφήνει κάτι θετικό, έτσι το είδα. Στο Nomads είχα δηλώσει αλλά δεν πήγα στο προκριματικά. Θα πήγαινα στο Survivor. Ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι 4 μήνες. Ειδικά μετά τους δύο μήνες όταν αρχίσουν και φεύγουν δικοί σου άνθρωποι», εξήγησε.

«Το πιο δύσκολο ήταν που δεν μπορούσες να φύγεις. Ο εγκλεισμός. Έβρισκες κάτι να ασχοληθείς με τα παιδιά. Με πολλούς μιλάμε με άλλους όχι», πρόσθεσε.