The Bachelor 2: Τα ασύλληπτα συνθήματα των κοριτσιών για τον Αλέξη Παππά

Τα έχουμε δει όλα πλέον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Τα ασύλληπτα συνθήματα των κοριτσιών για τον Αλέξη Παππά

Στο «The Bachelor» έχουμε δει τα πάντα και τα κορίτσια δε σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν, βρίσκοντας αυτή την φορά ένα σύνθημα για τον Αλέξη Παππά, ώστε να του δείξουν τη λατρεία τους.

Ο Bachelor κάλεσε ορισμένα κορίτσια, ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο, διεκδικώντας ένα πάρτι μαζί του. Ο ίδιος θα ήταν διαιτητής, βλέποντας τις παίκτριες να προσπαθούν να βάλουν... γκολ στην καρδιά του μέσα από μια φούσκα, και οι κοπέλες ενθουσιάστηκαν με τη δοκιμασία.

Όταν, μάλιστα, σχηματίστηκαν οι ομάδες και ανακοινώθηκε το έπαθλο, τα κορίτσια, άφησαν λίγο στην άκρη τους καυγάδες και άρχισαν να φωνάζουν «Έλα Παππά, Παππά και δώσε μας φιλιά».

Τα συνθήματα των κοριτσιών για τον Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2

Εντυπωσιασμένη η Σία Βοσκανίδου με τον Αλέξη - «Είναι άντρακλας»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Σία Βοσκανίδου το πρωί της Πέμπτης (23/9), με αφορμή την προχθεσινή (22/9) της εμφάνιση στο The Bachelor. Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Αλέξη Παππά.

Η ίδια μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, στο πλευρό συγκεκριμένα του Θέμη Αδαμαντίδη. Η Σία μάλιστα τραγούδησε στο ρομαντικό δείπνο της Γιώτας και του Αλέξη το βράδυ της Τετάρτης, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη που επέστρεψε στη βίλα.

«Με το που γύρισα από την Ιταλία έβαλα να δω Bachelor. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας. Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα, μετά έλεγα “ήμουν πέρσι εγώ εκεί;”. Είναι όλο περίεργο στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.