The Bachelor 2: Η Έλενα έκοψε στη μέση το ραντεβού της Φένιας

Ο κακός χαμός στη βίλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η Έλενα έκοψε στη μέση το ραντεβού της Φένιας

Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό είχε ως πρωταγωνίστρια την Έλενα στο «The Bachelor», με την ίδια να διαλέγει να κάνει για τρίτη φορά «κοτόπουλο μπλοκ», όπως θα το έλεγε η Αθηνά της Νέας Υόρκης σε ραντεβού του Αλέξη Παππά, μόνο και μόνο για να μουρμουρίσει.

Ο Αλέξης έστειλε γράμμα για ατομικό ραντεβού στα κορίτσια και εκείνη, που διάλεξε, ήταν η Φένια. Η ίδια ετοιμαζόταν για να πάει να τον συναντήσει στον προσωπικό του χώρο, όταν η Έλενα, που είχε ήδη νεύρα από το φιλί με την Αθηνά, τη σταμάτησε για λίγο με το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης.

Συγκεκριμένα, είχε δικαίωμα με αυτό το τριαντάφυλλο να συναντήσει τον Αλέξη πριν το κάνει η Φένια και το έκανε για να... παραπονεθεί για το φιλί με την Αθηνά και το ραντεβού με τη συμπαίκτριά της. Ο Αλέξης ήταν φανερά ενοχλημένος, καθώς του ζήτησε μέχρι και να του δώσει ένα από τα τριαντάφυλλα στην τελετή των ρόδων, φοβούμενη πως θα φύγει.

Η απόφαση της Έλενας για το ραντεβού της Φένιας στο The Bachelor

Τα ασύλληπτα συνθήματα των κοριτσιών για τον Αλέξη Παππά

Στο «The Bachelor» έχουμε δει τα πάντα και τα κορίτσια δε σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν, βρίσκοντας αυτή την φορά ένα σύνθημα για τον Αλέξη Παππά, ώστε να του δείξουν τη λατρεία τους.

Ο Bachelor κάλεσε ορισμένα κορίτσια, ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο, διεκδικώντας ένα πάρτι μαζί του. Ο ίδιος θα ήταν διαιτητής, βλέποντας τις παίκτριες να προσπαθούν να βάλουν... γκολ στην καρδιά του μέσα από μια φούσκα, και οι κοπέλες ενθουσιάστηκαν με τη δοκιμασία.

Όταν, μάλιστα, σχηματίστηκαν οι ομάδες και ανακοινώθηκε το έπαθλο, τα κορίτσια, άφησαν λίγο στην άκρη τους καυγάδες και άρχισαν να φωνάζουν «Έλα Παππά, Παππά και δώσε μας φιλιά».