Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες μέλισσες: Σοκ - Ο Κωνσταντής μοιράζεται την ίδια γυναίκα με τον πατέρα του

"Βόμβα" με το ερωτικό τρίγωνο

Άγριες μέλισσες: Σοκ - Ο Κωνσταντής μοιράζεται την ίδια γυναίκα με τον πατέρα του
TV24 25.09.2021 08:14
Από Youweekly Team

Επιθετικά επιστρέφουν στην τρίτη σεζόν τους οι «Αγριες μέλισσες» και εκτός από τα βασανιστήρια και τις εξορίες, θα δούμε μέχρι και ερωτικά τρίγωνα που δεν πάει ο νους μας! Ενα από αυτά είναι ο Δούκας και ο Κωνσταντής, πατέρας και γιος, που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, τη Ζωή Μεγαρίτη. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πρώτο το TV24 στο τεύχος 550 με ημερομηνία κυκλοφορίας 21-27 Αυγούστου, σας είχε αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό ανάμεσα στον Δούκα Σεβαστό και τη Ζωή Μεγαρίτη και όπως φαίνεται, οι σεναριογράφοι θα μας εκπλήξουν ακόμα περισσότερο όταν στο ερωτικό αυτό μπέρδεμα μπλέξουν και τον Κωνσταντή. Ναι, καλά διαβάσατε! Πατέρας και γιος θα ερωτευτούν την ίδια γυναίκα! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!
Οπως θα δούμε και στα πρώτα επεισόδια, οι σχέσεις του Δούκα και της Μυρσίνης έχουν μπει στον πάγο μετά τα τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι και τη φυγή τους στη Λάρισα, όπου εγκαθίστανται μόνιμα πια. Να σημειώσουμε πως στα νέα επεισόδια θα δούμε και παίκτρια του GNTM. (Δείτε εδώ ποια).

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή την αυτοκρατορία του, να εδραιωθεί στα νέα δεδομένα της χώρας και να συνάψει νέες συμμαχίες. Παράλληλα, μέσα του ξέρει πως η Μυρσίνη ευθύνεται για τα περισσότερα δεινά που τους έχουν βρει, παρόλο που εκείνη προσπαθεί από τη μεριά της να τον εμψυχώσει. Μάταια όμως! Οι εντάσεις μεταξύ τους είναι καθημερινές και ο γάμος τους δείχνει να έχει φτάσει σε τέλμα. Μέσα σε όλα έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι τα τρία τους παιδιά είναι έτοιμα να καταθέσουν κατά του πατέρα τους και αυτό οδηγεί τον Δούκα σε μεγαλύτερη απελπισία, καθώς ξέρει πως με τη δίκη για τον Θέμελη, αν αποδειχτεί η ενοχή του θα καταδικαστεί με θανατική ποινή και θα οδηγηθεί στο απόσπασμα.

Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι φτάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης, που μόλις έχει αποφυλακιστεί, με την οικογένειά του και εγκαθίστανται στο παλιό αρχοντικό των Σεβαστών. Ανθρωπος της χούντας, προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του, φορώντας προσωπείο και λειτουργώντας υπόγεια. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους δύο άντρες είναι ο Μελέτης, ο οποίος αρραβωνιάζεται με την κόρη του Μεγαρίτη και οι δύο οικογένειες συναντιούνται για να το γιορτάσουν. Ομως, όταν ο Δούκας και η Ζωή Μεγαρίτη συναντηθούν θα υπάρξει αμηχανία μεταξύ τους καθώς είχαν στο παρελθόν μια... ερωτική περιπέτεια! Μάλιστα η σύζυγος του Ακύλα θα αποτελέσει και το «άλλοθι» του Δούκα για το βράδυ της δολοφονίας του Θέμελη! Από εκείνο το βράδυ και μετά θα φουντώσει και πάλι ο ερωτισμός μεταξύ τους. Αυτοί όμως είναι όλοι οι νέοι χαρακτήρες.

Άγριες μέλισσες Ζωή Μεγαρίτη Δούκας Κωνσταντής σχέση

Ο κρυφός έρωτας με τον Κωνσταντή και τον πατέρα του στις Άγριες Μέλισσες

Η Ζωή Μεγαρίτη δεν είχε ερωτικό μπλέξιμο μόνο με τον Δούκα, αλλά και με τον Κωνσταντή, αγνοώντας τη συγγένεια μεταξύ των δύο αντρών. Ο Κωνσταντής μετά τον χωρισμό του με τη Δρόσω και τη μετακόμισή του στη Λάρισα, ανοίγει μαζί με τον Νικηφόρο μια μπουάτ. Ο πόνος για τον χωρισμό του τον ρίχνει στο ποτό και στους εφήμερους έρωτες με σκοπό να ξεχάσει τη μόνη γυναίκα που αγάπησε και συνεχίζει να αγαπάει!

Από την άλλη, η Ζωή Μεγαρίτη είναι μια γυναίκα καταπιεσμένη σ’ έναν γάμο που δεν θέλει, αλλά ο φόβος της εγκατάλειψης του άντρα της και τις συνέπειες που θα έχει αυτό, την κρατάει πίσω! Ενα βράδυ γνωρίζεται με τον Κωνσταντή. Μέσα στην απελπισία τους και τα προβλήματά τους και επηρεασμένοι από το ποτό, αφήνονται στο πάθος και ζουν μια ερωτική περιπέτεια. Μια περιπέτεια όμως που για τον Κωνσταντή δεν έχει μέλλον, αλλά για τη Ζωή τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Είναι το αποκούμπι της για τον δύσκολο γάμο που έχει και προσπαθεί όσο μπορεί να ζήσει στο έπακρο τον παράνομο έρωτά της με τον νεαρό Σεβαστό και να τον διεκδικήσει! Οταν, όμως όλα βγουν στο φως, τότε θα συμβούν ακραία επικίνδυνες καταστάσεις για όλους!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος ρισκάρει τη ζωή του για την Ελένη

Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Αναθερμαίνεται η σχέση της Ελένης και του Ζάχου

Share