The Voice - highlights 26/9: Η μαμά και ο γιος που συγκίνησαν, ο γιος τραγουδιστή και η Eurovision Junior

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 26/9: Η μαμά και ο γιος που συγκίνησαν, ο γιος τραγουδιστή και η Eurovision Junior

Απολαυστικό ήταν και το χθεσινό 26/9 επεισόδιο του The Voice, καθώς είδαμε εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολύ συγκινητικές ιστορίες ζωής. Ποιοι κατάφεραν όμως να κάνουν την διαφορά και να ακουστούν περισσότερο;

Αναλυτικά τα 26/9 hightlights του Voice

Η παίκτρια που συγκίνησε με την ιστορία αλλά δεν γύρισε κανείς

Στη σκηνή του Voice βρέθηκε η Σοφία Ισακίδου και πριν ανέβει να τραγουδήσει, συγκίνησε τους πάντες με την προσωπική της ιστορία. Για ποιο λόγο ωστόσο αποχώρησε ο Μαραβέγιας από το σόου;

«Eίμαι μουσικός, μια καινούργια vocal coach και τραγουδίστρια. Μετά από δύο χρόνια δύσκολης καραντίνας, όπου έμεινα χωρίς δουλειά στο τραγούδι, αναγκάστηκα από εκεί που ζούσα μόνη μου και μπορούσα να κρατάω το σπίτι μου να γυρίσω στο πατρικό μου και να φτάσω σε σημείο να ζητήσω χρήματα από τον πατέρα μου μέχρι και να για να πληρώσω το κινητό μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Ισακίδου. «Μέχρι που σκέφτηκα ότι δεν ήμουν αρκετά ικανή, μου πέρασαν πολύ άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου και η χειρότερη αυτών ήταν να παρατήσω την ίδια την μουσική, το επάγγελμα μου. Έρχομαι στο Voice γιατί νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο στήριγμα μου αυτή την περίοδο».

«Προσπαθώ να αλλάξω τη ζωή μου, τα οικονομικά μου και να συνεχίσω το τραγούδι. Το να γυρίσει έστω και ένας coach είναι η μόνη μου επιλογή» είπε η 23χρονη Σοφία αλλά ουδείς coach στο Voice γύρισε την καρέκλα του.

Γιος γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή

Ένας από τους παίκτες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ο Μάριος Ψαριανός, ο οποίος είναι ο γιος του Δημήτρη Ψαριανού.

«Η σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε πριν γεννηθώ. Ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής του μεγάλου Μάνου Χατζιδάκι και από πολύ μικρός είχα ένα μικρόβιο. Όταν μου έδωσε ο πατέρας μου την κιθάρα συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Η οικογένειά μου στήριξε τις επιλογές μου αν και ο πατέρας μου ήταν αρκετά σκληρός», είπε στο εισαγωγικό βιντεάκι.

Ο 30χρονος τραγουδιστής ερμήνευσε το κομμάτι “The blower’s daughter” και έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Μαμά και γιος δήλωσαν και τους τρέλαναν όλους

Στη σκηνή του σόου ανέβηκε η Melissa Williams από την Αμερική, ενώ τα τελευταίο διάστημα είναι κάτοικος Κύπρου, αφού είναι παντρεμένη εκεί.

Η Melissa ερμήνευσε το κομμάτι “Strong Enough” και εντυπωσίασε τους κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες. Όμως στη συνέχεια στη σκηνή βρέθηκε ο Paul, ο οποίος έκανε μόνο τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίσει.

Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά θα δούμε μητέρα και γιο πάνω στη σκηνή!

Εκπρόσωπος της Ελλάδας στη “Eurovision Junior”

Μια από τις διαγωνιζόμενες που είδαμε στο Voice ήταν η Μαρία Θεοδώρου, η οποία είναι 26 ετών και μένει στην Πάτρα. Το 2008 είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision Junior και στόχος της είναι να βρεθεί και στη σκηνή της Eurovision.

«Η σχέση μου με την μουσική ξεκινάει από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Οι γονείς μου είναι μουσικοί οπότε ήταν αναπόφευκτο να μην ασχοληθώ με την μουσική. To 2008 συμμετείχα στην Eurovision Junior, στην τελευταία Eurovision Junior που έγινε και ευτυχώς την πρόλαβα γιατί ήθελα από πάρα πολύ μικρή να συμμετάσχω σε αυτό τον διαγωνισμό. Δεν βγήκα πρώτη αν και ήθελα. Ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Θεοδώρου.