GNTM 4: Αυτό το μοντέλο κέρδισε το Golden Pass

Όλοι οι παίκτες έμειναν άναυδοι στο άκουσμα του ονόματός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Αυτό το μοντέλο κέρδισε το Golden Pass

Με μια αναπάντεχη έκπληξη ξεκίνησε το αποψινό (27/9) επεισόδιο του GNTM 4. Συγκεκριμένα, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ένας παίκτης θα περάσει απευθείας στο σπίτι, μιας και θα είναι το φετινό Golden Pass.

Τα επίδοξα μοντέλα μπήκαν στον χώρο της φωτογράφισης, με την Ισμήνη και τον Γιώργο Καράβα να πλένουν αισθησιακά ένα αυτοκίνητο, ποζάροντας ταυτόχρονα στον φακό.

Ακριβώς αυτό είναι λοιπόν και το κόνσεπτ που κλήθηκαν οι παίκτες να διαγωνιστούν για φέτος, κερδίζοντας το εισιτήριο για το σπίτι.

Αφού η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε στα μοντέλα τι ακριβώς πρέπει να κάνουν, αμέσως μετά αποκάλυψαν πως ένας από αυτούς δεν θα χρειαστεί να αγχωθεί, μιας και είναι το φετινό Golden Pass.

Η παίκτρια λοιπόν που το κέρδισε είναι η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία είχε κατενθουσιάσει τους κριτές στην οντισιόν της. Τον ίδιο ενθουσιασμό ωστόσο δεν έδειξαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, μιας και οι περισσότεροι απόρησαν στο άκουσμα του ονόματός της.

Η ανακοίνωση των κριτών για το φετινό Golden Pass του GNTM 4

Η αλήθεια για την Ειρήνη που τρέλανε τους κριτές

Η Ειρήνη, στα 19 της, εξήγησε στην κριτική επιτροπή πως δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ και πως δεν βρίσκεται σε κάποιο πρακτορείο, κάτι που όπως φάνηκε τελικά δεν ισχύει.

Όπως διαπιστώθηκε λοιπόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νέα... Ροζάνα Γεωργίου, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και μάλιστα έχει περπατήσει σε επιδείξεις μεγάλων σχεδιαστών.