Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Ερωτεύτηκε ξανά ο Κρητικός - «Αν της την πέσει κάποιος θα γίνει χαμός»

Ποια του έκλεψε ξανά την καρδιά

Big Brother 2: Ερωτεύτηκε ξανά ο Κρητικός - «Αν της την πέσει κάποιος θα γίνει χαμός»
TV24 28.09.2021 00:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Μαρία Αλεξολόγου, η Άννα Ελευθερίου και ο Μιχάλης Γαβαλάς είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother, με τον Κωστή Στυλιανάκη να δηλώνει και πάλι ερωτευμένος.

Μπορεί στην αρχή να ήταν τρελός και παλαβός για την Ελένη, ωστόσο φαίνεται πως την ξεπέρασε μετά την αποχώρηση της από το σπίτι. Όμως ο έρωτας του χτύπησε ξανά την πόρτα.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η Κύπρια Άννα, την οποία έχουμε ήδη γνωρίσει από τη συμμετοχή της στο Power of Love.

Ο Κωστής φαίνεται αρκετά εντυπωσιασμένος με την ίδια ενώ δεν έχει σταματήσει να ευχαριστεί τον Μεγάλο Αδερφό για αυτό... το δώρο που του έκανε!

«Έχω πάρει πολύ χαρά σήμερα, η Κύπρια είναι όλα τα λεφτά. Είναι μια γυναίκα που μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ελεύθερη, μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω να μην ξανοιχτούν οι άλλοι. Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου με τους παίκτες. Αν δω και την πλησιάσει κανείς και της την πέσει θα γίνει χαμός, δεν θα το αφήσω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο έρωτας του Κωστή με την Άννα στο Big Brother 2

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Κώστα Στυλιανάκη

Γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1986 και μεγάλωσε στο Τυμπάκι της Κρήτης. Έχει καφενείο μαζί με τη μητέρα του στη Μεσσαρά, ασχολείται όμως και με τις ελιές που καλλιεργεί η οικογένειά του. Έχει κάνει 17 κουμπαριές, αλλά δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός και αυτός είναι και ο καημός της μητέρας του!

Δηλώνει ότι θα παντρευτεί όταν βρεθεί η κατάλληλη νύφη για εκείνον η οποία θα πρέπει να είναι δυναμική και με πολλά τατουάζ. Γενικά συνάπτει εύκολα φιλίες και αυτό πιστεύει πώς θα γίνει και στο σπίτι του Big Brother. Οι συγκάτοικοί του -και οι τηλεθεατές- όπως λέει, θα τον αγαπήσουν για τα αστεία του, την έντονη προφορά του, τους χορούς που θα ρίξει… και εννοείται για τις μαντινάδες που θα αυτοσχεδιάζει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυμνή φωτογραφία πρώην παίκτη του Big Brother - Την δημοσίευσε χωρίς pixel

Big Brother 2: «Βάλτε μέσα τον Πρόδρομο με τον Πυργίδη να αποκτήσει ενδιαφέρον»

Share