Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσε Μας Ρε Μαμά 28/9: Ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της Ρωξάνης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά 28/9: Ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της Ρωξάνης
TV24 28.09.2021 12:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Όλο και πιο ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στην νέα σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά. Μετά την αποκάλυψη της Τζοβάνας, έρχονται κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς Άσε μας ρε μαμά

Η λιποθυμία της Έλλης διαλύει το δείπνο και φέρνει εντάσεις ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Ρωξάνη. Ο θυμός του Άρη με τους γονείς του που δεν καταλαβαίνουν τα όνειρα του, αναγκάζει τη Τζοβάνα και τον Μενέλαο να αναθεωρήσουν τη σχέση τους με το γιο τους. Η Ρωξάνη συνεχίζει τα καψόνια στα παιδιά της, ενώ μαθαίνει ότι η αίτηση για αναχρηματοδότηση της ΑΡΜΕΚΟ έχει προβλήματα.

Στο σχολείο, ο Άρης τρώει δούλεμα για το φιλί του με τη Δανάη, η οποία σε αντίθεση με αυτόν το αντιμετωπίζει πολύ κουλ. Παράλληλα, στην ΑΡΜΕΚΟ η Ρωξάνη αναθέτει σε όλους διαφορετικές δουλειές και σίγουρα δεν λείπουν οι εντάσεις. Ένας νέος άντρας, ο Ζαχαρίας Αποστολάκης, μπαίνει στη ζωή της Ρωξάνης…

Στο ρόλο του Ζαχαρία Αποστολάκη, ο Κώστας Φραγκολιάς.

Άσε Μας Ρε Μαμά 28/9

Η υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA

«Οι σαραντάρες, ίσον με δύο εικοσάρες…» λέει το γνωστό άσμα! Στην περίπτωση μας, όμως, θα προσθέσουμε κι άλλα δέκα χρόνια! Στα πενήντα της η Ρωξάνη Ταβουλαρέα τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όμως… Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή της αντιμετωπίζει πολλές απρόσμενες καταστάσεις! Βρίσκει την οικογενειακή, και μέχρι πρότινος επιτυχημένη, επιχείρηση στο χείλος της καταστροφής και τα παιδιά της να κάνουν τις λάθος επιλογές σε επιχειρηματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι γαμπροί και οι νύφες της έχουν πάρουν τα ηνία και έχουν οδηγήσει τα βλαστάρια της σε έναν σπάταλο τρόπο ζωής. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ζωή της δίνει κι άλλα χαστούκια!

Ο Δημήτρης, ο έρωτας που άφησε πίσω φεύγοντας για την Αμερική, δουλεύει στην κατασκευαστική εταιρία του αιώνιου ανταγωνιστή της και μέγα εργολάβου των δυτικών προαστίων, Θωμά Παπαπέτρου, ο οποίος μόλις την ξαναβλέπει την ερωτεύεται σφοδρά και διεκδικεί μια θέση στην καρδιά της. Η Ρωξάνη, όμως, αυτή την θέση την έχει κρατημένη μόνο για τον Δημήτρη, μέχρι που μαθαίνει ότι εκείνος είναι πια ζευγάρι με την κολλητή της φίλη, την Έλλη! Πόσα ν’ αντέξει κανείς;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεθέαση 13/9: Πρόγραμμα του ALPHA σημείωσε 22,2% - Και όχι δεν ήταν ο Σασμός

Άσε Μας Ρε Μαμά: Μια απόφαση θα διχάσει την Ρωξάνη και τα παιδιά της και θα φέρει εντάσεις

Share