Σασμός: Πεθαίνει και ο Πετρής Βρουλάκης - Ο καυγάς με την Αργυρώ

Spoiler alert!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Πεθαίνει και ο Πετρής Βρουλάκης - Ο καυγάς με την Αργυρώ

Ο θάνατος του Στεφανή, στα πρώτα επεισόδιο της σειράς Σασμός ήταν η αρχή μόνο η αρχή των θανάτων στην αναζωπύρωση της βεντέτας Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, καθώς σε λίγα μόλις επεισόδια οι πένθιμες καμπάνες θα σημάνουν ξανά και για την Βασιλική που είναι ήδη γνωστό αλλά και για τον Πετρή Βρουλάκη.

Τι συμβαίνει με τον Πέτρο και την Αργυρώ

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Πέτρος μαθαίνει πως η αδερφή του, Αργυρώ, έχει σχέση με τον Αστέρη Σταματάκη, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους σχέση να διαταραχθεί, λίγο πριν τον θάνατό του.

Αυτό που δεν είναι βέβαιο, είναι αν η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη, θα μείνει πιστή στην υπόθεση, παρουσιάζοντας ως δολοφόνο του Πέτρου τον Αστέρη.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, θέλουν το σενάριο της σειράς να αλλάζει και ο δολοφόνος να είναι άλλος…

Τι θα δούμε απόψε 29/9 στον Σασμό

Η αλήθεια για τον Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος.

Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.