Άγριες Μέλισσες: Τραγικές ώρες για Λάμπρο, Μπάμπη και Προκόπη

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (30/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Τραγικές ώρες για Λάμπρο, Μπάμπη και Προκόπη

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και ο Ντούνιας θα εντοπίσει το κρησφύγετο του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη πάνω στο βουνό.

Και ενώ τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τον Δούκα και τη Μυρσίνη, σε λίγο καιρό επιστρέφει η Πηνελόπη, η οποία θα έρθει για να τους εκδικηθεί.

Αυτά θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες (30/9)

Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα και τα αδέλφια Σεβαστού δέχονται το πρώτο χτύπημα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους. Η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σ’ ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι.

Θα προλάβει να τον φυγαδεύσει; Η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Πέτρο. Ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας, αλλά τη βραδιά θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός που θα τους συγκλονίσει.

Ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό. Θα καταφέρουν να γλιτώσουν ο Δημήτρης Ορφανίδης και οι σύντροφοί του; Ποια θα είναι η τύχη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη μετά απ’ αυτήν την επιδρομή;

Οριστικό φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έκαναν την μεγάλη πρεμιέρα τους το βράδυ της Δευτέρας (27/9), ωστόσο η αλήθεια είναι πως το συνταρακτικό φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 δεν βρίσκεται τόσο μακριά όσο μπορεί να νομίζουμε.

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν, πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως δε θα δούμε τρίτη σεζόν, ωστόσο διαψεύσθηκαν μιας και οι παραγωγή της σειράς αποφάσισαν να συνεχίσουν την ιστορία και μάλιστα να μπουν στα χρόνια της Χούντας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvnea, η σειρά αναμένεται να ρίξει φινάλε φέτος και να μην υπάρξει τέταρτη σεζόν. Συγκεκριμένα, το τέλος της σειράς θα έρθει στις αρχές του καλοκαιριού του 2022.

Άγριες Μέλισσες φινάλε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ετοιμάζουν τη νέα πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά εποχής «Ντέρτι». Το σίριαλ θα αναφέρεται στη δεκαετία του 1980, με το ίδιο σχήμα στη σκηνοθεσία και με καστ σπουδαίων ηθοποιών.