Ραγδαίες εξελίξεις με το Bachelor 2 - Έμπλεξε άσχημα ο ALPHA

To ψήφισμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις με το Bachelor 2 - Έμπλεξε άσχημα ο ALPHA

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ψήφισμα για τη διακοπή του The Bachelor. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές προκειμένου να διαβιβαστεί προς τις αρμόδιες αρχές.

Σημαντικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει και φέτος το ριάλιτι που μεταδίδεται στον ALPHA. Το ριάλιτι σχέσεων του καναλιού συζητήθηκε και την περσινή λόγω της εικόνας που παρουσίαζε για τη θέση της γυναίκας. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσαν ακόμη και τη διακοπή και του προγράμματος λόγω της κακής του ποιότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι την περσινή σεζόν ο ALPHA κλήθηκε να πληρώσει 100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα 50 χιλιάδες ευρώ αφορούσαν «στην υποχρέωση εξασφάλισης της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων, στην οποία συνέβαλε και η μη τήρηση των κανόνων ευπρέπειας στη γλώσσα και τη συμπεριφορά». Τα άλλα μισά αφορούσαν «στην υποχρέωση σεβασμού της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών».

Το ψήφισμα κατά του The Bachelor

«To The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα. Η εκπομπή αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα, υποβιβάζει την γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες, ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού, προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων.

Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία».

Αποκλειστικό: Πόσα χιλιάρικα παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor 2

Ο Αλέξης Παππάς μετά τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από το όνομά του με την συμμετοχή του στο Survivor 4 δεν θα έκανε μια τυχαία κίνηση. Αρχικά έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο Bachelor, που αυτό αυτομάτως σημαίνει πως πλήρωσε μια ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Θα το έκανε κάποιος αυτό λέτε αν δεν είχε κλείσει μια πολύ γκράντε συμφωνία;

Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ξέρει την αξία του και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να "πουλήσει" σωστά τον εαυτό του! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ALPHA να του κατατεθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

The Bachelor 2 Αλέξης Παππάς λεφτά αμοιβή

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τον έκλεισαν σε μια βίλα, με 21 κοπέλες για να βρει τον έρωτα και θα πάρει στο τέλος, εκτός από την κοπέλα που επιθυμεί, και 100.000 ευρώ! Αυτό θα πει δυνατό deal...

Βέβαια, όσο περνάνε οι ημέρες και τα γυρίσματα προχωρούν βγαίνουν στην φόρα κάποια πολύ πικάντικα πραγματάκια που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα "κοστίσουν" στον Αλέξη στην μετά Bachelor εποχή!

Και ο Βασιλάκος έκανε ντόρο τότε σαν εργένης αλλά τώρα... θυμίστε μου λίγο, που είναι;