Άγριες Μέλισσες: Τραγικές ώρες για την Ελένη και τον Λάμπρο

Δραματικές οι επόμενες εξελίξεις για το Διαφάνι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Τραγικές ώρες για την Ελένη και τον Λάμπρο

Αρκετά δυναμικά φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές ενώ η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη.

Τραγικές ώρες για την Ελένη και τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες

Η μετακόμιση του Ακύλα στο Διαφάνι προμηνύει από την πρώτη στιγμή άσχημες στιγμές για όλους. Ο ίδιος διατάζει την σύλληψη του Λάμπρου αλλά και όλων όσοι είναι γνωστοί για τις αριστερές αντιλήψεις τους. Ο δάσκαλος, ο Μπάμπης και ο Προκόπης συλλαμβάνονται και οι επόμενες ώρες είναι δραματικές.

Ο Λάμπρος βασανίζεται προκειμένου να μιλήσει. Εκείνος προσπαθεί να μείνει ζωντανός και να μην αποκαλύψει τίποτα. Μαζί με τους άλλου εξορίζεται στην Λέρο, όπου οι συνθήκες είναι δραματικές. Μέσα από γράμματα προσπαθεί να καθησυχάσει την Ελένη. Όμως, εκείνη είναι σίγουρη ότι η ζωή του κινδυνεύει και μαζί με τις άλλες γυναίκες προσπαθούν να βοηθήσουν όσους κινδυνεύουν.

Η Ελένη κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρο και φτάνει μέχρι τα γραφεία του Ντούνια. Εκεί όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Ελένη ανακρίνεται στην Ασφάλεια από τον Ντούνια, που θέλει να την εκφοβίσει. Ο άντρας τής δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Η Ελένη αφήνεται ελεύθερη μετά από μερικές ώρες, ενώ ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, καθώς εκείνη δεν μπορεί ακόμα να τον εμπιστευτεί. Κερδίζει όμως τη συμπάθεια του Σέργιου, ο οποίος τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή. Εκεί, όμως, κάνει την εμφάνισή του ένας απρόσκλητος επισκέπτης, που βάζει σε κίνδυνο το χαρούμενο κλίμα ενώ αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη είναι και ο Τούλλιας.

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος Ελένη

Οριστικό φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έκαναν την μεγάλη πρεμιέρα τους το βράδυ της Δευτέρας (27/9), ωστόσο η αλήθεια είναι πως το συνταρακτικό φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 δεν βρίσκεται τόσο μακριά όσο μπορεί να νομίζουμε.

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν, πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως δε θα δούμε τρίτη σεζόν, ωστόσο διαψεύσθηκαν μιας και οι παραγωγή της σειράς αποφάσισαν να συνεχίσουν την ιστορία και μάλιστα να μπουν στα χρόνια της Χούντας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvnea, η σειρά αναμένεται να ρίξει φινάλε φέτος και να μην υπάρξει τέταρτη σεζόν. Συγκεκριμένα, το τέλος της σειράς θα έρθει στις αρχές του καλοκαιριού του 2022.

Άγριες Μέλισσες φινάλε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ετοιμάζουν τη νέα πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά εποχής «Ντέρτι». Το σίριαλ θα αναφέρεται στη δεκαετία του 1980, με το ίδιο σχήμα στη σκηνοθεσία και με καστ σπουδαίων ηθοποιών.