Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Ο άνδρας που έχει εμμονή με την Μελέκ - Θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους

Οι σημερινές 1/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Ο άνδρας που έχει εμμονή με την Μελέκ - Θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους
TV24 01.10.2021 09:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για την Μελέκ στην σειρά Elif. Καθώς μετά τον άνδρα που της κάνει τη ζωή κόλαση στο σπίτι, ένας άλλος θέλει να την κάνει δική του αφού έχει εμμονή μαζί της.

Οι εξελίξεις στην σειρά Elif στο STAR 1/10

Η Ελίφ ελπίζει να πουληθούν όλα τα μπισκότα και να πάρουν τα χρήματα, που τόσο έχουν ανάγκη. Το αφεντικό της Μελέκ της κάνει τη ζωή δύσκολη. Ο Σερντάρ έχει πάθει εμμονή με τη Μελέκ από τη νύχτα, που τον απέρριψε.

Ο Τουφάν προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ να τον συγχωρέσει και υποκρίνεται πως πλέον είναι ένας καλός άνθρωπος.

Η Κιγιμέτ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο, που έχει κρύψει τον φάκελο που έστειλε ο Ταρίκ, η Ματσιντέ. Με τα κόλπα της καταφέρνει αυτό που ήθελε, να μάθει την ύπαρξη του φακέλου η Χουμεϊρά.

Η αποκάλυψη της αλήθειας κάνει τη Χουμεϊρά να ξανασκεφθεί την προσφορά του αδελφού της σχετικά με τον σωματοφύλακα…

Elif εξελίξεις 1/10 STAR

Αυτό είναι το τέλος της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια για τη Χουμεϊρά

O πόλεμος ξεκινά στην Elif - Η γυναίκα που επιστρέφει και σπέρνει την τραγωδία

Share