Τελικά κόβεται από τον ΣΚΑΙ και δεν είναι το Top Chef

Είδηση της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελικά κόβεται από τον ΣΚΑΙ και δεν είναι το Top Chef

Συναγερμός έχει σημάνει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνουν τα περισσότερα projects του φέτος είναι.. μονοψήφια!

Ο ΣΚΑΙ αυτή την σεζόν βασίστηκε πολύ στο Big Brother αλλά και γενικά σε ριάλιτι όπως το Top Chef που έκανε πρεμιέρα και... σχεδόν άνθρωπος δεν το βλέπει! Στα νούμερα της Πέμπτης 30/9, παραδείγματος χάρη, έκανε 3,8% στο δυναμικό κοινό. Που να επιβιώσεις έτσι σε prime time ζώνη με Σασμό και Μέλισσες απέναντι να χτυπάνε οριακά 30αρια;

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα που αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Mega Καλημέρα, οι ιθύνοντες έχουν ρίξει ήδη στο τραπέζι την σκέψη να συμπυκνωθούν κάποια επεισόδια ώστε το τέλος του ριάλιτι να έρθει πιο γρήγορα από ότι ήδη ήταν προγραμματισμένο.

Η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί αλλά αν ο Μεγάλος Αδερφός συνεχίζει να κάνει 10%, όλα μοιάζουν μονόδρομος...

Αλλαγές και σε ακόμη ένα project του ΣΚΑΙ

Σίγουρα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα, αλλά για να μην γίνουν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ πήραν κάποιες αποφάσεις όσον αφορά το νέο project τους που έχει το όνομα "Όλα Γκουντ" και κουμαντάρεται από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Η αλήθεια είναι πως από το πρώτο Σαββατοκύριακο τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής δεν έδειξαν πως θα τα βγάλει πέρα απέναντι από το Καλύτερα δεν γίνεται, της Ναταλίας Γερμανού αλλά.. πάντα δίνεις λίγο χρόνο ειδικά όταν μιλάμε για ένα νέο πρόγραμμα.

Όπως φαίνεται, όμως, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν έχει την πολυτέλεια να δίνει χρόνο γιατί φέτος οι επιλογές του έχουν δείξει πως δεν αποφέρουν καρπούς και "πληγώνονται" από τον ανταγωνισμό! Για τον λόγο αυτό πάρθηκε μια απόφαση!

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή από 13:30 το μεσημέρι που προβαλλόταν θα μεταφερθεί στις 15:30 από το Σαββατοκύριακο κιόλας που μας έρχεται. Για να δούμε, θα τραβήξει τελικά ή θα τραβάνε άλλοι τα μαλλιά τους;