Μόλις Χθες: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας μετά από ξυλοδαρμό

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (1/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας μετά από ξυλοδαρμό

Καταιγιστικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (1/10) επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, καθώς ο Αχιλλέας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, πρόκειται να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) και προβάλλεται καθημερινά στις 18:45.

Αυτά θα δούμε σήμερα (1/10) στο Μόλις Χθες

Ο Αχιλλέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Είναι άραγε ένας απλός ληστής αυτός που τον χτύπησε; Αυτό που ο Σπύρος ήθελε να εμποδίσει πάση θυσία, γίνεται πραγματικότητα, - ο Μιχάλης επιστρέφει στην πόλη του για να είναι δίπλα στον αδελφό του. Η Έλενα φοβάται την αντίδραση του Σπύρου αλλά περισσότερο από όλα, φοβάται μη συναντήσει ο Μιχάλης τη Λουΐζα και ξυπνήσουν τα παλιά αισθήματα.

Η επίθεση στον Αχιλλέα προκαλεί αναστάτωση σε πολλά από τα μέλη της οικογένειας Κεχαγιά. Η Λουΐζα ρωτάει τον Ορέστη αν έχει κάποια σχέση μ’ αυτή την υπόθεση και η Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη γυναίκα που πρόδωσε τον γιο της. Ο Μιχάλης και η Λουΐζα βρίσκονται τόσο κοντά, πόσο εύκολο είναι πλέον να αποφύγουν ο ένας τον άλλον;

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα καθημερινή σειρά Μόλις Χθες έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Πρεμιέρα για την σειρά Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)