Νέος εφιάλτης στη Γη της Ελιάς - Ναρκώνουν και απαγάγουν τη Μυρτάλη

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (3/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέος εφιάλτης στη Γη της Ελιάς - Ναρκώνουν και απαγάγουν τη Μυρτάλη

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, επιστρέφει σήμερα (3/10) με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Μία νέα απόπειρα κατά της Μυρτάλης πρόκειται να ξυπνήσει τον εφιάλτη που ζει η κοπέλα από τη μέρα που «έφυγε» ο πατέρας της.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά προσπαθεί να βγάλει τον Δημήτρη από τη ζωή της αλλά εκείνος συνεχίζει τις απειλές εναντίον της.

Αυτά θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Γης της Ελιάς 3/10

Επεισόδιο 33

Η Αθηνά κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διώξει τον Δημήτρη από το σπίτι. Ο Στέφανος πείθει τη Βασιλική να γυρίσει στο πατρικό τους σπίτι κι εκείνη δέχεται να επιστρέψει, υπό όρους. Η Αντιγόνη εξομολογείται στη Μαρίνα και τη Μυρτάλη ότι ψάχνει τον πατέρα της, που δεν την αναγνώρισε ποτέ.

Ο Ανέστης πανικοβάλλεται μόλις μαθαίνει ότι η αστυνομία είναι έτοιμη να συλλάβει τον «Πρωταθλητή». Λίγο αργότερα, ο Ανέστης τον συναντά σε ένα απόμερο σημείο και τον πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω έρχονται πιο κοντά. Ο Ισίδωρος ζητά από τη Μαργαρίτα να πείσει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιο της στην επιχείρηση. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τα θερμοκήπια των Στεφανέων και η Χάιδω με τον Φίλιππο κλείνουν συμφωνία μαζί της για να δουλέψει εκεί ως γεωπόνος.

Ο Μάνος και η Μαρίνα επικαλούνται κάποιες δουλειές και φεύγουν μαζί, στα κρυφά, για ερωτικό τριήμερο στην Αθήνα. Η Μυρτάλη επιστρέφει στο σπίτι μετά το συσσίτιο, όταν κάποιος τη ναρκώνει με χλωροφόρμιο και την απαγάγει…

Κρυφός γάμος στην σειρά του Mega, Η γη της ελιάς

Στην Γη της ελιάς, Μάνος με τη Μαρίνα είναι ευτυχισμένοι, όμως δεν μπορούν να ζήσουν την ευτυχία τους, καθώς τόσο η Χάιδω όσο και ο Ισίδωρος δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν αυτή τη σχέση, τόσο ως απλά ερωτική και πολύ περισσότερο σαν μια σχέση με σοβαρό μέλλον.

Το ότι πρέπει να κρύβονται από όλους κουράζει αφάνταστα τόσο τον Μάνο όσο και τη Μαρίνα. Ετσι αποφασίζουν να καταστρώσουν ένα σχέδιο, ώστε να φύγουν για λίγο από τη Μάνη και να ζήσουν ελεύθεροι έστω και για λίγο τον έρωτά τους. Ετσι, την ίδια στιγμή τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα επικαλούνται κάποιες δουλειές και φεύγουν μαζί, στα κρυφά, για ερωτικό τριήμερο στην Αθήνα.

Ο Μάνος δείχνει τόσο ερωτευμένος και ευτυχισμένος που παίρνει την απόφαση να προχωρήσει τη σχέση του. Ετσι προτείνει στη Μαρίνα: «Θέλεις να παντρευτούμε κρυφά; Εδώ που είμαστε, αύριο κιόλας αν θέλεις», της δηλώνει κι εκείνη μένει άναυδη. Μετά το αρχικό σοκ, η Μαρίνα δέχεται: «Ναι, θέλω. Θέλω να γίνω γυναίκα σου. Ας παντρευτούμε εδώ στην Αθήνα με πολιτικό γάμο», του λέει και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ’ όλους: «Καλύτερα ας μην το μάθει κανείς. Εκτός από τη Μυρτάλη, φυσικά. Απ’ αυτήν δεν μπορούμε να το κρύψουμε», του λέει η Μαρίνα και αμέσως την παίρνει τηλέφωνο.

Η γη της ελιάς Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται

Ωστόσο στη Μυρτάλη έχει συμβεί κάτι τραγικό. Εχει πέσει θύμα απαγωγής και κρατείται φυλακισμένη. Ετσι η Μυρτάλη δεν της απαντά και όταν η Μαρίνα λάβει ένα ψυχρό γραπτό μήνυμα από το κινητό της φίλης της, θα παραξενευτεί. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει υποψιαστεί ότι ο Μάνος μπορεί να βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και στέλνει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει: «Πήγαινε σε παρακαλώ να δεις, αν και είμαι σίγουρος ότι είναι με τη Μαρίνα. Δεν θα γυρίσει; Αλίμονό του. Τον είχα προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να το δεχτώ αυτό ποτέ», λέει έξαλλος. Την ώρα που ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά.