Big Brother 2: Σάκης και Μαριαλένα οι αποψινοί καλεσμένοι - Η έκπληξη που ετοίμασαν για Γκουντάρα και Κάκκαβα

Χαμός στο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Σάκης και Μαριαλένα οι αποψινοί καλεσμένοι - Η έκπληξη που ετοίμασαν για Γκουντάρα και Κάκκαβα

Σε νέα ώρα ξεκίνησε το αποψινό (1/10) live του Big Brother, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, καλεσμένοι για αυτήν την φορά ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το ζευγάρι του Survivor εισέβαλε στο πλατό πιασμένοι χέρι χέρι. Μάλιστα, πριν καθίσουν στον καναπέ, έκαναν μια έκπληξη τoυς δυο παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης έβγαλε από την τσέπη του δυο κορδέλες, μια κόκκινη και μια μπλε και τις έδεσαν στους καρπούς των χεριών της Ναταλί και του Γρηγόρη, για να φέρουν λίγο από τον Άγιο Δομίνικο στο πλατό!

Να υπενθυμίσουμε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Σαμάνθα, ο Παναγιώτης, η Μαίρη, η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος, ο Steve και η Σύλια!

Η εμφάνιση Σάκη - Μαριαλένας στο live του Big Brother

«Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (1/10) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην παρουσίαση του Big Brother καθώς και στη σχέση του με την Αντελίνα.

Όπως εξήγησε, πέρυσι θα προτιμούσε να έχει αξιοποιήσει τον τηλεοπτικό χρόνο που του δόθηκε για το Big Brother, για να κάνει μία εκπομπή με την Αντελίνα, η οποία βέβαια ήρθε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Έχουμε δυο παιδιά, δύο σκυλιά, έχει ένα σύζυγο, ένα σπίτι, έχει πράγματα να κάνει η Αντελίνα, δεν είναι αργόσχολη. Τώρα μπορεί να μας αφοσιωθεί λίγο παραπάνω. Είναι ευκαιρία να κάνει τη γυμναστική της και να χάσει τα κιλά της γιατί εμείς το καλοκαίρι φάγαμε καλά.

Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο. Θα προτιμούσα να κάνω εκπομπή με την Αντελίνα. Η Άννα Μαρία είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να φτάσουμε μακριά - δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο J2US», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.