The Bachelor 2 Highlights: Οι νέες παίκτριες, τα κλάματα και το κορίτσι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights: Οι νέες παίκτριες, τα κλάματα και το κορίτσι που αποχώρησε

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (2/10) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τα τρία νέα κορίτσια που ήρθαν για να διεκδικήσουν τον Αλέξη, στα κλάματα της Φαίης στο ατομικό ραντεβού και στην κοπέλα που αποχώρησε από τη βίλα.

Αυτά είδαμε χθες στο The Bachelor 2 (2/10)

«Έχει τελειώσει για εμένα» - Έξαλλη η Ιζαμπέλα με την Άννα

Εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι η Ιζαμπέλα με την Άννα, μετά τον προχθεσινό (30/9) καυγά που είχαν στη βίλα του The Bachelor. Συγκεκριμένα, η Άννα θέλησε να χαλάσει το ραντεβού της Ιζαμπέλα, παρόλο που είναι πολύ καλές φίλες και μέχρι στιγμής δεν υπήρχε καμία ζήλεια μεταξύ τους.

Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν μεταξύ τους με την Ιζαμπέλα να εκμυστηρεύεται στο αποψινό (1/10) επεισόδιο το παράπονο της στις υπόλοιπες κοπέλες ενώ κατά την διάρκεια της συζήτησης η ίδια αποκάλυψε πως δεν θα ξανά ασχοληθεί μαζί της και πως η Άννα πια έχει τελειώσει για εκείνη.

Άννα: «Τι να κάνω που γεννήθηκα όμορφη;»

Συνεχίζει τον καυγά της με την Ιζαμπέλα η Άννα στη βίλα του The Bachelor και κάπου εδώ μια φιλία έφτασε στο τέλος της. Οι δύο κοπέλες πλέον είναι "εχθροί" και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο Αλέξης Παππάς.

Πάνω στον καυγά τους λοιπόν, η Άννα, ορμώμενη δε από το ατομικό ραντεβού που πήγε με τον Αλέξη, δήλωσε πως ο ίδιος της εξομολογήθηκε πως νιώθει πράγματα για εκείνη, αλλά δεν φταίει εκείνη που... γεννήθηκε όμορφη!

Μπήκαν 3 νέες παίκτριες - "Εγκεφαλικό" για τις υπόλοιπες

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε στο χθεσινό (1/10) επεισόδιο του The Bachelor τις κοπέλες. Και αυτό γιατί μπήκαν στη βίλα 3 νέα κορίτσια για να διεκδικήσουν τον Αλέξη.

Ο ίδιος είχε βγει ραντεβού με την Φένια, την Νατάσα, την Σταύη και την Γιώτα και ξαφνικά προσγειώθηκε ένα ελικόπτερο στο μέρος που βρισκόντουσαν.

Τα κορίτσια πίστευαν ότι θα πάνε βόλτα, ωστόσο που να ξεραν ότι θα έβλεπαν τρεις νέες διεκδικήτριες! Φυσικά, μόλις τις είδαν, έμειναν με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι πράγματι συνέβαινε αυτό! Την ίδια στιγμή, Ιζαμπέλα και Άννα βρίσκονται στα μαχαίρια!

Σκοτώθηκαν παλιές και νέες παίκτριες

Χαμός έγινε στο χθεσινό (1/10) επεισόδιο του The bachelor με τις καινούργιες παίκτριες που ξαφνικά εισέβαλαν στη βίλα και προκάλεσαν πανικό.

Οι ίδιες κατέβηκαν από το ελικόπτερο και εμφανίστηκαν στο ομαδικό ραντεβού των κοριτσιών με τον Αλέξη, με τον ίδιο να παθαίνει πλάκα, μιας και δεν γνώριζε πως έρχονται νέα κορίτσια να τον διεκδικήσουν.

Ο Αλέξης τις πήρε να τις γνωρίσει και λίγο αργότερα επέστρεψαν όλοι μαζί στα κορίτσια, ωστόσο μετά από λίγο έφυγε, αφήνοντας μόνες παλιές και καινούργιες παίκτριες.

Φυσικά, στο επόμενο κιόλας λεπτό, επικράτησε σκοτωμός!

Τα κορίτσια επέλεξαν την Φαίη να πάει ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη

Ένα διαφορετικό ραντεβού είδαμε στο χθεσινό (1/10) επεισόδιο του The Bachelor και αυτό γιατί ο Αλέξης ζήτησε από τα κορίτσια να διαλέξουν αυτά ποια θα είναι αυτή που θα πάει ατομικό ραντεβού μαζί του.

Έτσι λοιπόν, λίγο μετά την είσοδο των νέων παικτριών, ξεκίνησε η ψηφοφορία, με τις περισσότερες κοπέλες να επιλέγουν την Φαίη.

Βέβαια, οι περισσότερες την διάλεξαν καθώς πιστεύουν πως δεν είναι μια σοβαρή ανταγωνίστρια και πως δεν έχει καμία ελπίδα να γυρίσει με τριαντάφυλλο.

Ωστόσο, εκείνη καταχάρηκε, μιας και ήθελε πολύ να δει τον Αλέξη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Φαίη στο ραντεβού της με τον Αλέξη

Ατομικό ραντεβού πήγε στο χθεσινό (1/10) επεισόδιο του The Bachelor η Φαίη, καθώς ήταν αυτή που επέλεξαν τα κορίτσια για να πάει στον χώρο του Αλέξη.

Η ίδια καταχάρηκε, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε για πολύ, μιας και κατά την διάρκεια του ραντεβού ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας στον Αλέξη πως τα κορίτσια συνεχώς της λένε πως δεν έχουν ελπίδες.

Ωστόσο, ο ίδιος αμέσως την αγκάλιασε και της συμπαραστάθηκε.

«Όλη την ώρα μας λες για άλλον άντρα» - Τα κορίτσια ξεσκέπασαν την Άννα

Μια ακόμη Τελετή των Ρόδων πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό (1/10) επεισόδιο του The Bachelor 2 και φυσικά επικράτησε ένας κανονικός πανικός. Αφορμή για αυτό, στάθηκε μια αποκάλυψη που κάνανε τα κορίτσια.

Συγκεκριμένα, η Φαίη έκανε την αρχή και δήλωσε πως συνέχεια μέσα στη βίλα η Άννα μιλάει για έναν άλλον άντρα και αυτός δεν είναι ο Αλέξης.

Τα λεγόμενα της επιβεβαιώσαν και άλλες κοπέλες, με την Άννα να διαψεύδει τα πάντα. Ο Αλέξης άκουσε όλη τη συζήτηση και φυσικά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί της, με την ίδια τελικά να τον πείθει πως όλα αυτά είναι ψέμματα μιας και ο ίδιος έχει δείξει πως τρέφει αισθήματα για την Άννα, ειδικά μετά τα τους τρυφερά φιλιά.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από τη βίλα

Μετά από αρκετούς καυγάδες αλλά και την άφιξη τριών νέων κορίτσιων, ο Αλέξης Παππάς συγκέντρωσε όλες τις κοπέλες προκειμένου να μοιράσει τα τριαντάφυλλα αλλά και να ανακοινώσει το όνομα της κοπέλας που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του.

Οι δύο τελευταίες που έμειναν ήταν η Γιώτα και η Μαριάνθη, με την δεύτερη τελικά να αποχωρεί.