J2US: Αδιανόητη φάρσα στον Κοκλώνη - Νόμιζε ότι μιλάει με τον Οικονομόπουλο αλλά τελικά ήταν ο Χατζόπουλος

Μόνο η Βανδή κατάλαβε πως πρόκειται για διαφορετικό πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Αδιανόητη φάρσα στον Κοκλώνη - Νόμιζε ότι μιλάει με τον Οικονομόπουλο αλλά τελικά ήταν ο Χατζόπουλος

Μετά την επική σκηνή που είδαμε στην έναρξη του J2US, μια ακόμα επικότερη ακολούθησε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, το σόου φιλοξένησε τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος μετά τις επιτυχίες που τραγούδησε, μαζί με τον παρουσιαστή, καλησπέρισαν στην παρέα τους τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ωστόσο, δεν ήταν ο ίδιος αλλά ο Γιάννης Χατζόπουλος, ο τραγουδιστής που φημίζεται για τις μιμήσεις του. Ο υποτιθέμενος λοιπόν Νίκος ερμήνευσε το «Εννοείται» και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Ιακωβίδη, καθώς οι δυο τους θα εμφανίζονται στο κέντρο Fantasia.

Ο Νίκος Κοκλώνης νόμιζε πως πράγματα μίλαγε με τον Νίκο Οικονομόπουλο όμως μετά από λίγο τον ενημέρωσαν ότι του έκαναν φάρσα.

Μόνο η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε από την αρχή πως πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα! Να υπενθυμίσουμε πως απόψε βλέπουμε αρκετές αλλαγές στο σόου λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν.

Η φάρσα της παραγωγής του J2US στον Νίκο Κοκλώνη

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τα κρούσματα και τις αλλαγές του σόου

«Υπάρχουν αλλαγές στη ζωή όλων μας με τον κορωνοϊό, το ξέρουμε καλά εμείς γιατί ήμασταν η πρώτη παραγωγή που κάναμε καθολικό έλεγχο με 3 rapid την εβδομάδα και μοριακό τεστ πριν βγούμε στο πλατό. Δυστυχώς η παραγωγή αντιμετωπίσαμε κρούσματα, κάποιοι για λόγους ασφαλείας δεν θα βρίσκονται μαζί μας.

Τους ευχόμαστε γρήγορα περαστικά, ευτυχώς είναι συμπτωματικοί. Εμβόλια ή όχι πρέπει να προσέχετε. Τηρούμε τα μέτρα και τις αποστάσεις…».

Ο ίδιος λίγο αργότερα αποκάλυψε πως θα τραγουδήσουν μόνο 10 ζευγάρια και δεν θα υπάρξει αποχώρηση λόγω των απουσιών, ενώ το ζευγάρι με την υψηλότερη βαθμολογία θα είναι εκείνο που θα διαλέξει το τραγούδι του για την επόμενη εβδομάδα.