Ξεσκεπάζεται η σχέση Αστέρη - Αργυρώς στον Σασμό - Σε σοκ η Στέλλα

«Δεν ντρέπεσαι; Έκανες τα πάντα για να μου τον πάρεις;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεσκεπάζεται η σχέση Αστέρη - Αργυρώς στον Σασμό - Σε σοκ η Στέλλα

Στον Σασμό, ο Αστέρης έχει πλέον αποφασίσει ότι θα συνεχίσει με όποιο κόστος να ζει τον έρωτά του με την Αργυρώ. Ηδη τη σχέση τους την ξέρει η γιαγιά Ειρήνη, η οποία τους είδε με τα ίδια της τα μάτια μαζί, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τους γονείς της Στέλλας. Ομως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά, καθώς η Στέλλα αποφασίζει να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους...

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους αρχίζει να αποκαλύπτεται, ενώ ένας ακόμα κοντινός τους άνθρωπος θα μάθει για τη σχέση τους και μάλιστα κάποιος που δεν το περιμένουν.

Στο μεταξύ η Στέλλα έχει ζητήσει να μη μάθει ο Αστέρης για την εγκυμοσύνη της καθώς δεν έχει σκοπό να κρατήσει αυτό το παιδί. Ομως η μητέρα της η Σοφία δεν το αφήνει έτσι. Αναλαμβάνει δράση και συναντάει τον Αστέρη, όπου εκεί του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας: «Το ξέρεις ότι η κόρη μου περιμένει το παιδί σου;

Η ίδια από εγωισμό και περηφάνια μου ζήτησε να μην σου πω τίποτα, αλλά αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται. Πρέπει να ξέρεις. Α! Και κάτι άλλο, η Στέλλα σκέφτεται να μην το κρατήσει», του λέει και ο Αστέρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο Αστέρης μουδιασμένος μιλάει στη Στέλλα:

«Γιατί δεν μου το είπες;», ενώ η Στέλλα είναι ψυχρή απέναντί του. Λίγο αργότερα έξαλλη πηγαίνει στη μητέρα της και της ζητάει εξηγήσεις για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη: «Γιατί με αγνοείς; Δεν σου είπα ότι δεν θέλω να μάθει τίποτα; Γιατί ανακατεύεσαι;», τη ρωτάει.

Στο μεταξύ, μετά από τα τελευταία γεγονότα, η Στέλλα έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις και πλέον δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης επηρεασμένος από όλα αυτά που έχουν συμβεί, αρχίζει να αποφεύγει την Αργυρώ και η σχέση τους αρχίζει να κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του. Η Αργυρώ ωστόσο πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί:

Σασμός καυγάς Στέλλας Αργυρώς

«Αστέρη, κοίτα με καλά. Πες μου τι έχει γίνει και έχεις αλλάξει τόσο. Τι σου συμβαίνει;», του λέει. Ετσι ο Αστέρης αναγκάζεται να της αποκαλύψει: «Αργυρώ, η Στέλλα είναι έγκυος. Τώρα το έμαθα κι εγώ. Η ίδια δεν μου είπε τίποτα, δεν ήξερα», απολογείται και η Αργυρώ φεύγει απογοητευμένη. Στο μεταξύ η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα: «Δεν θα το κρατήσω το παιδί. Δεν θέλω», ανακοινώνει στους γονείς της. Παράλληλα ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του, ενώ η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη, καθώς αποφασίζει να μην κάνει πίσω στη σχέση της.

Ωστόσο η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της: «Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Αλλαξα γνώμη. Αποφάσισα να κρατήσω το παιδί», ισχυρίζεται, αλλά η Σοφία δεν αντέχει άλλο και αναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια: «Στέλλα, πρέπει να το ξανασκεφτείς. Ο Αστέρης δεν σε θέλει, ούτε να πιστέψεις ότι θα είστε ξανά μαζί. Ο Αστέρης έχει άλλη σχέση, με μια κοπέλα που τη γνωρίζω. Τους έχω δει και μαζί και η κοπέλα μάλιστα είναι ασθενής μου», της αποκαλύπτει.

Ο καυγάς της Στέλλας με την Αργυρώ στον Σασμό

Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι’ αυτούς. Μετά απ’ όλα όσα έχουν γίνει, η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, ενώ η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της! Μόλις καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ είναι αυτή που της έκλεψε τον άντρα, η οργή της είναι μεγάλη.

Αποφασίζει να πάει να τη βρει και της μιλήσει όπως της πρέπει: «Δεν ντρέπεσαι; Ηξερες, σου είχα μιλήσει, σου τον είχα γνωρίσει κι εσύ από πίσω μου έκανες τα πάντα για να μου τον πάρεις;», την κατηγορεί. Η Στέλλα έξαλλη ορμάει στην Αργυρώ και ο καβγάς μεταξύ τους θα ανάψει για τα καλά, καθώς η Στέλλα από πείσμα πια, θα διεκδικήσει τον Αστέρη μέχρι τέλους και με «όπλο» το μωρό που περιμένει...