Ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; - «Σείεται» το διαδίκτυο με το spoiler που κυκλοφόρησε για τον Σασμό

Εξελίσσεται ο έρωτας ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; - «Σείεται» το διαδίκτυο με το spoiler που κυκλοφόρησε για τον Σασμό

Η σχέση ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική στον Σασμό όλο και εξελίσσεται. Στο αυριανό επεισόδιο (4/10), θα δούμε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους πριν χρόνια, πώς γεννήθηκε ο θυελλώδης έρωτάς τους και πώς έληξε άδοξα με τον γάμο της με τον Στεφανή.

Η Βασιλική και ο Μαθιός αποτελούν ένα ζευγάρι που έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστός ο έρωτάς τους. Το Twitter υποκλίνεται σε αυτό το δίδυμο και περιμένει πώς και πώς να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Είναι τελικά ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού στον Σασμό;

Τις τελευταίες ώρες, έχει κυκλοφορήσει ένα spoiler στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο, ο Νικηφόρος ενδέχεται να είναι γιος του Μαθιού. Άλλωστε είναι γνωστό πως η Βασιλική ήταν ήδη έγκυος όταν παντρεύτηκε τον Στεφανή και ο χωρισμό της με τον Μαθιό ήρθε απότομα μιας και εκείνος πήγε φαντάρος.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε σίγουρα τι θα συμβεί, ωστόσο το κοινό θα ήθελε σίγουρα να δει αυτή την εξέλιξη στην αγαπημένη σειρά.

Η Καλλιόπη "επιτίθεται" στην Βασιλική - Ξεσκεπάζει τη σχέση της με τον Μαθιό

Η τρυφερή σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική στο Σασμό δείχνει να γίνεται όλο και πιο έντονη μετά τον θάνατο του Στεφανή. Η Καλλιόπη ωστόσο, που πάντα θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων, έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον γιο της και την νύφη της και έτσι αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος.

Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να μπαίνει σε σκέψεις με το ενδιαφέρον που δείχνει ο Μαθιός για την οικογένεια του Στεφανή και μάλιστα σε άσχημες σκέψεις. Αρχίζουν να τη ζώνουν τα φίδια και αποφασίζει να μιλήσει στα ίσα.

Πάει λοιπόν και βρίσκει τη Βασιλική και τη νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της: «Άντρας είναι. Ξάδελφος-ξεξάδελφος, είναι άντρας. Κι εσύ χήρα γυναίκα. Τι λες; Είναι σωστό να ξημεροβραδιάζεται εδώ; Τι θα πει ο κόσμος που τον βλέπει να μπαινοβγαίνει πρωί, μεσημέρι, βράδυ; Κοίτα να βάλεις εσύ την τάξη και το φρένο, μ’ άκουσες;», της ξεκαθαρίζει.

Σασμός Βασιλική Μαθιός

Η Βασιλική κατεβάζει το κεφάλι και μέσα της σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο και ότι πρέπει να σταματήσει ο Μαθιός τις επισκέψεις. Στο μεταξύ η Καλλιόπη βλέπει ότι η Βασιλική δεν μιλιέται και σκέφτεται ότι μπορεί να ήταν πολύ σκληρή μαζί της και υπερβολική. Ετσι μετανιωμένη πιάνει τη Βασιλική και της κάνει μια κουβέντα:

«Βασιλική, καταλαβαίνω τον πόνο σου. Ξέρω πώς είναι μια γυναίκα να μένει μόνη, χωρίς κανένα στήριγμα από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν λέω ότι φταις εσύ που ο Μαθιός είναι όλη την ώρα στα πόδια σου. Συγγνώμη για τις κουβέντες που σου είπα, αλλά πρέπει να καταλάβεις κι εσύ τη θέση μου», της εξηγεί. Η Βασιλική απλά της λέει: «Ναι, καταλαβαίνω» και παραμένει ψυχρή απέναντί της.

Ωστόσο, ο Μαθιός που τις ακούει, ζητά από τη μάνα του τον λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.