GNTM 4: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Μεγάλη απογοήτευση για τα μοντέλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Στέλλα, Άννα και Θάνος ήταν τα τρία μοντέλα με τις χειρότερες φωτογραφίες στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 (4/10). Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν και να σώσουν έναν από τους τρεις από τη διαδικασία αποχώρησης.

Η συντριπτική πλειοψηφία, επέλεξε τον Θάνο, ο οποίος σώθηκε. Στη συνέχεια, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε ποιο από τα δύο κορίτσια θα δει την πόρτα της εξόδου.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 4

Τελικά, το κορίτσι που άφησε τον διαγωνισμό δεν ήταν άλλο από τη Στέλλα, η οποία είχε την πιο αδύναμη λήψη και μάλιστα κατά την κριτική έβαλε τα κλάματα με τα σχόλια που άκουσε από τον Δημήτρη Σκουλό.

Ποια είναι η Στέλλα Παπαδοπούλου

Η Στέλλα είναι 19 ετών και έρχεται από τα Γιαννιτσά. Ως δασκάλα οδήγησης, μπορεί και χειρίζεται με ευκολία κάθε όχημα, από ΙΧ μέχρι και νταλίκα! Οι… ελιγμοί λοιπόν, που θα κληθεί να κάνει στην κούρσα του διαγωνισμού, δεν την τρομάζουν ενώ δε θα διστάσει να πατήσει «γκάζι», για να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κερδίσει τη θετική κρίση των κριτών.

Αν και έχει ασχοληθεί με τη μόδα μόνο ερασιτεχνικά, η Στέλλα βλέπει τον εαυτό της σε πασαρέλες, καμπάνιες και σε ό,τι άλλο περιλαμβάνει ο χώρος του modelling, με αρχή το σπίτι του GNTM 4. Δεν θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όμως, αν κάποιος την προκαλέσει, δεν θα διστάσει να δείξει και αυτή την πλευρά του χαρακτήρα της.

Motto: “Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από εσένα”

GNTM 4 Στέλλα Παπαδοπούλου