GNTM 4: Ζήτησε να αποχωρήσει η Ειρήνη - Δεν ήθελε με τίποτα να κάνει το makeover

Ξέσπασε για τους κομμωτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ζήτησε να αποχωρήσει η Ειρήνη - Δεν ήθελε με τίποτα να κάνει το makeover

Οι αλλαγές που έκαναν αγόρια και κορίτσια στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 ήταν μεγάλες. Η Ειρήνη ωστόσο ήταν η παίκτρια που γκρίνιαξε περισσότερο απ' όλες και εξέφρασε μεγάλες αντιθέσεις με τα λόγια των κομμωτών.

To ξέσπασμα της Ειρήνης για τα μαλλιά της στο GNTM 4

«Εμαθα ότι δεν συνεργάζεσαι», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ και η Ειρήνη της απάντησε: «Ρώτησα αν είναι λούσιμο ή βαφή και δεν μου είπαν».

«Ήρθες οικειοθελώς σε μία εκπομπή που τη βλέπεις τρία χρόνια. Ξέρεις ότι το makeover ισχύει πάντα. Είσαι μέρος μίας ομάδας που υπάρχουν κανόνες ίδιοι για όλους», της απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ζενεβιέβ.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ειρήνη Λεμπέση

Η Ειρήνη είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία της τέχνης είναι κάτι που τη γοήτευε πάντα. Πριν έρθει στο GNTM, η Ειρήνη είχε ελάχιστη επαφή με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο οι αναλογίες της έκαναν τους γύρω της να τη συμβουλεύουν από μικρή να στραφεί στο modelling.

Όπως στην καθημερινότητά της έτσι και στο σπίτι του GNTM 4, η Ειρήνη θα αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη με αυτοπεποίθηση, καθώς θεωρεί πως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να στεφθεί νικήτρια. Όνειρό της είναι να ζήσει στην Ιταλία και να «κυνηγήσει» εκεί τα δύο πράγματα, που αγαπά περισσότερο: τη μόδα και την τέχνη.

Μotto: “Η ζωή που έζησες είναι γραμμένη πάνω σου, για όσους μπορούν να την διαβάσουν”

GNTM 4 Ειρήνη Λεμπέση