Τελευταία ώρα 6/10: Η Μαρίνα και ο Αλέξης τσακώνονται και αποκαλύπτουν ένα μυστικό

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τελευταία ώρα 6/10: Η Μαρίνα και ο Αλέξης τσακώνονται και αποκαλύπτουν ένα μυστικό

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του Open, Τελευταία ώρα, η Μαρίνα και ο Αλέξης τσακώνονται και αποκαλύπτουν ένα μυστικό.

Οι σημερινές 6/10 εξελίξεις της σειράς Τελευταία ώρα

Ο Αλέξης πηγαίνει στον τόπο του δυστυχήματος για να βρει το μενταγιόν. Η Έλλη πιέζεται να αποκρύψει το δυστύχημα, καθώς η Κάτια και Αλέξης συνεχίζουν να την απειλούν. Η Άσπα σκέφτεται έναν τρόπο να ελέγξει την κατάσταση προτού ξεφύγει εντελώς.

Ο Νικόλας παίρνει μια απόφαση για την ανάληψη του πάρκου. Παράλληλα, η Μαρίνα και ο Ανδρέας πάνω σε έναν τσακωμό αποκαλύπτουν ένα μυστικό. Η Έλλη μαθαίνει για τον θάνατο της Κατερίνας και επαναπροσδιορίζει τις αποφάσεις της. Η Κάτια και ο Αλέξης καταστρώνουν το σχέδιο επιστροφής τους στην Κύπρο.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της για να βρει ποιοι ευθύνονται για το δυστύχημα, και φαίνεται να πλησιάζει σε μια σημαντική ανακάλυψη… Δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο επεισόδιο.

Τελευταία ώρα 6/10

Λίγα λόγια για τον πρωταγωνιστή της σειράς, Ορέστη Τζιόβα

  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2004 σε ηλικία 21 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε 4 χρόνια μετά.
  • Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2007-2008 στην κωμική σειρά του Λευτέρη Καπώνη, "Μου το κρατάς μανιάτικο" έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακολούθησε μία συμμετοχή στη σειρά "Σε είδα" ενώ τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε μαζί με τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μαρία Καβογιάννη και Πατρίτσια Περιστέρη στην κοινωνική σειρά Χαρά Αγνοείται.
  • Τη σεζόν 2010-2011 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ονειροπαγίδα".
  • Έγινε γνωστός μέσω της τηλεοπτικής σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, "Το αμάρτημα της μητρός μου"[εκκρεμεί παραπομπή]. Εκεί τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε μαζί με τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ρένια Λουιζίδου, Βίκυ Κάβουρα και Νατάσα Καλογρίδη.
  • Ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές Δια Ταύτα, Μοντέρνα Οικογένεια, Daddy Cool και Το σόι σου. Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη "4xxx4" ενώ συμμετείχε και στις σειρές Κάτι χωρισμένα παλικάρια και Έλα στη θέση μου.