Από τον ΑΝΤ1 πάει OPEN - Σούσουρο στα τηλεοπτικά πηγαδάκια

Πήραν το project αλλά έδιωξαν τον παρουσιαστή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τον ΑΝΤ1 πάει OPEN - Σούσουρο στα τηλεοπτικά πηγαδάκια

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Πέμπτης 7/10, τελείωσαν τα δικαιώματα του ΑΝΤ1, με το OPEN να είναι εκείνο που ήρθε τελικά σε συμφωνία με την εταιρία παραγωγής.

Αναφερόμαστε φυσικά το ΤΑΧΙ τη φετινή σεζόν όπως όλα δείχνουν θα το δούμε να προβάλλεται σε άλλο κανάλι και με άλλον παρουσιαστή καθώς το OPEN δεν θέλει τον Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Τι συμβαίνει με OPEN και Τσουβέλα

Η εταιρία είχε κάνει πρόταση στον Αλέξανδρο Τσουβέλα για να παραμείνει στο τιμόνι της παρουσίασης, ωστόσο το OPEN έβαλε φρένο σε αυτή την εξέλιξη και τόνισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να αγορά τα δικαιώματα είναι να αλλάξει ο παρουσιαστής.

Ως εκ τούτου, οδηγός του φετινού TAXI αναμένεται να είναι ο Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, πέρασε από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Νικόλας Ράπτης με τον Σταύρο Σβήγκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το κανάλι του Αμαρουσίου θα στοχεύσει στην μυθοπλασία. Μάλιστα φέρνει στους δέκτες του νέα τηλεοπτικό σειρά.

«Μπήκα στο ταξί και μου έβγαλαν τράπουλα ταρώ!»

Απόσπασμα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν αρκετό καιρό ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο περιοδικό YOU!

Επειδή πλέον είσαι και ταξιτζής, θέλω να μου πεις την πιο τρελή ιστορία που σου έχει τύχει με ταξιτζή...

Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε να μου λέει «Γεια σου ρε παλικάρι, είσαι μία χαρά παιδί. Παιδάκια έχεις; Βάλτο μπρος!». Του λέω «Εντάξει, δεν είναι δική μου επιλογή μόνο» και μου απαντάει «Θα σου πω τη ζωή σου την ίδια». Άρχισε να μου λέει πού θα πάω και τι θα κάνω, δεν πέτυχε τίποτα! Είχε βγάλει και κάρτες ταρό, τράπουλα κανονική. Ήθελε να μου κάνει ένα κόλπο με χαρτιά, απέτυχε. Ήταν τραγική η κούρσα, δεν υπήρχε. Ένας γλυκύτατος κύριος που δεν άνοιγε το air-condition με 40 βαθμούς, πεθάναμε εκεί μέσα.

Αλέξανδρος Τσουβέλας περιοδικό You

Μπαίνοντας στη θέση του ταξιτζή, πώς νιώθεις;

Πάρα πολύ ωραία, έτσι κι αλλιώς επικοινωνώ με τον κόσμο. Μ' αρέσει που μπαίνει κόσμος που δεν έχει σχέση με όλα αυτά και γινόμαστε μία παρέα. Μπαίνουν στη διαδικασία να κερδίσουν χρήματα, χαλαρώνουν, τραγουδούν, χορεύουν όσο μπορούν. Νιώθω πολύ ωραία που έρχομαι σε επαφή με κόσμο, είναι λίγο επικίνδυνο αλλά έχουμε πλέξιγκλας και το ταξί είναι ελεγμένο. Καταλαβαίνεις ότι δεν θα έβαζα κι εγώ τον εαυτό μου σε κίνδυνο, σε μία τέτοια εποχή.

Με τι άδεια κυκλοφορεί το ταξί;

Κανονική άδεια, γυρισμάτων. Μπορώ να οδηγήσω τέτοιο όχημα με το δίπλωμα μου. Μας έχουν σταματήσει να μας ελέγξουν: «Τι φώτα είναι αυτά; Τι γίνεται εδώ μέσα;» (σ.σ. με ρώσικη προφορά), αλλά είναι όλα σωστά.

Θέλω να μου κάνεις τα πρόσωπα της χρονιάς, τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά...

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει κάτι πιο γλυκό και πράο. (σ.σ. Κάνει τη φωνή) «Μιλάμε για τη διασπορά του ιού στην κοινότητα, χρειάζεται προσοχή σε όλους. Είναι ένας ιός ύπουλος, δεν τον γνωρίζουμε». Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι περισσότερο: «Αυτό πρέπει να κάνετε, έξι η ώρα θα πρέπει να είστε όλοι εκεί, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο». Ξέρεις, είναι πιο επιθετικός, έχουν διαφορά στους χαρακτήρες. Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (σ.σ. Κάνει τη φωνή) βγαίνει διαφορετικά.

Πώς σου φαίνεται ο Κυριακός Μητσοτάκης;

Δεν ξέρω και δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να κρίνω κόσμο πολιτικά ή οτιδήποτε τέτοιο. Αυτό δεν το κάνουμε ούτε στο Facebook, ούτε στο Instagram, ούτε στους φίλους μας, το κάνουμε στην κάλπη. Το υπενθυμίζω, είναι η μοναδική μας έκφραση. Ό,τι και να γράψεις δεν έχει κανένα νόημα, αυτή είναι η διαδικασία που χρειάζεται να κάνει ο κόσμος για να αλλάξει ή να κρατήσει κάποιον.

Επειδή ήσουν τραγουδιστής μεταξύ άλλων, θέλω να μου πεις το αγαπημένο σου τραγούδι...

Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με ένα πολύ απλό κομμάτι, το «Εγωίστρια καρδιά μου», του Ζαφείρη Μελά (σ.σ. το τραγουδάει).