Αλλάζει ώρα η σειρά του ALPHA, Σασμός - Πότε θα προβάλλεται

Προσοχή μην μπερδευτείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλλάζει ώρα η σειρά του ALPHA, Σασμός - Πότε θα προβάλλεται

Ο ALPHA φέτος έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί, τη νέα σειρά που ονομάζεται Σασμός. Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο (δείτε εδώ πόσο έφτασε το βράδυ της Πέμπτης), κάνοντας τον ανταγωνισμό να αιμορραγεί! Είναι λες και παίζει μόνο του στην prime time ζώνη.

Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες του σταθμού είπαν να το... επεκτείνουν!

Τι ώρα θα προβάλλεται ο Σασμός

Από την επόμενη εβδομάδα ο «Σασμός», ο οποίος προβάλλεται κάθε Δευτέρα – Πέμπτη στις 9 το βράδυ, σύμφωνα με τον πρόγραμμα του Alpha, μεγαλώνει σε διάρκεια κατά δέκα λεπτά, καθώς θα τελειώνει στις 22:30 αντί στις 22:20.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το "The Bachelor” κάθε Τετάρτη και Πέμπτη να ξεκινάει 10 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 22:30, ενώ θα τελειώνει στις 00:30.

Σημειώνεται ότι το επεισόδιο της Παρασκευής , όπου βλέπουμε την τελετή των ρόδων, θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά στις 21.00 αμέσως μετά τη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Τι θα δούμε τη νέα εβδομάδα 18-21/10

ALPHA, Σασμός

ΔΕΥΤΕΡΑ: Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ, που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει. Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο τη Μαρίνα. Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στην Τζένη. Η Στέλλα παρακολουθεί το γραφείο της μητέρας της.

ΤΡΙΤΗ: Η Στέλλα κατηγορεί την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Αντώνης και Μαρίνα έρχονται κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.

ΤΕΤΑΡΤΗ: Νικηφόρος και Τζένη κάνουν έρωτα, ενώ η σχέση Πέτρου και Μαίρης φτάνει στο τέλος της. Μια απρόσμενη «κόντρα» στον δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε ερωτικά μονοπάτια, ενώ αργότερα θα πέσει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την εγκυμοσύνη και αναλαμβάνει δράση.

ΠΕΜΠΤΗ: Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια. Η Καλλιόπη αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της. Ο Πέτρος έχει γοητευτεί από τη μηχανόβια αμαζόνα, της οποίας η ταυτότητα αποκαλύπτεται. Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούν. Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.