Η ώρα της κρίσης για τον Μαθιό - Το spoiler του Δημήτρη Λάλου για τον Σασμό

Αποκαλύπτονται όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ώρα της κρίσης για τον Μαθιό - Το spoiler του Δημήτρη Λάλου για τον Σασμό

Ο Δημήτρης Λάλος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους ηθοποιούς του Σασμού που έχει καταφέρει να ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Τι κι αν είναι ο φονιάς του Στεφανή, το Twitter τον αποθεώνει με κάθε ευκαιρία.

Η συνέχεια της σειράς λοιπόν αναμένεται να είναι συγκλονιστική. Η ώρα της κρίσης φαίνεται πως θα έρθει συντομότερο απ' ό, τι περιμέναμε για τον Μαθιό, ο οποίος θα αποφασίσει να βγάλει από πάνω του το βάρος των αμαρτιών του.

Το spoiler που έδωσε ο Δημήτρης Λάλος για τον Σασμό

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Λάλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα παρασκήνια από τη σκηνή της εξομολόγησης του Μαθιού στην εκκλησία, την οποία θα παρακολουθήσουμε σε λίγο καιρό.

"Πανικός" στο Twitter με το φιλί που έδωσε ο Μαθιός με την Βασιλική

Η νέα σειρά του ALPHA, «Σασμός» φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να έχουν μείνει άφωνοι. Εξάλλου ακόμη και τα νούμερα τηλεθέασης τα λένε όλα.

Μέσα σε όλα οι χρήστες του Twitter "ξαναχτύπησαν" μιας και δεν αφήνουν τίποτα να αιωρείται. Μετά την δολοφονία του Στεφανή, ο Μαθιός έρχεται πιο κοντά με την Βασιλική… Ανοίγει την καρδιά του σε εκείνη, με την Βασιλική να μιλά ανοιχτά για τον φόβο και την αγωνία της για τη νέα της καθημερινότητα.

Στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού, ο Μαθιός βρήκε τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και έδωσαν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί!

Όπως ήταν επόμενο, στο Twitter επικράτησε πανικός! Οι χρήστες των social media περίμεναν πώς και πώς αυτή τη στιγμή και έλιωσαν κυριολεκτικά με την ερωτική εξομολόγηση του Μαθιού στην Βασιλική.