Elif: Διψασμένη για εκδίκηση η Ρανά - «Θα ετοιμάσετε μόνοι το τέλος σας»

Οι σημερινές 11/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Διψασμένη για εκδίκηση η Ρανά - «Θα ετοιμάσετε μόνοι το τέλος σας»

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 11/10 εξελίξεις της σειράς Elif, του τούρκικου σήριαλ που προβάλλεται για 5η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR. Η Ρανά, η ερωμένη του Ταρίκ επέστρεψε και διψάει για εκδίκηση, με την Χουμεϊρά να προσπαθεί να αυτοκτονήσει.

Οι εξελίξεις της σειράς Elif 11/10

Ο Τουφάν είναι αποφασισμένος να γίνει πάλι οικογένεια με τη Ζουλιντέ, κάτι που η Ζουλιντέ δεν το επιθυμεί σε καμία περίπτωση. Η Αλέβ λέει στη Λεμάν πως ο Τουφάν είναι ο πρώην σύζυγος της Ζουλιντέ. Η Χουμεϊρά θυμάται το μωρό που έχασε και είναι πολύ λυπημένη.

Η Ράνα πιέζει τον Κερέμ να κάνουν μια συμφωνία μιας και είναι μέτοχος της εταιρίας πλέον κι απαιτεί να την αποδεχθούν. Στη συνέχεια, η Ράνα επισκέπτεται τον Μαχίρ στο γραφείο του και είναι βέβαιο πως έχει κάποιο νέο σχέδιο.

Ο Κερέμ είναι θυμωμένος εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τη Ράνα και σκέφτεται να αλλάξει τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Ο Κερέμ θέλει να χειριστεί την κατάσταση χωρίς να μάθει κάτι η Χουμεϊρά, γιατί θα αναστατωθεί και θέλει να την προστατεύσει. Η Χουμεϊρά όμως μαθαίνει τι συμβαίνει στην εταιρία και κατηγορεί τον εαυτό της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένειά της.

Η Ασλί μένει μαζί με τη Μελέκ επειδή ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού της στο σχολείο και η Ελίφ χαίρεται πολύ για αυτό. Ένας άνθρωπος της Ματσιντέ φτάνει στο σπίτι αναζητώντας τη Σερτσέ και η Ασλί, που τον υποδέχεται, δεν καταλαβαίνει αρχικά τι συμβαίνει. Στη συνέχεια συνειδητοποιεί πως ο άντρας μιλάει για τη Μελέκ και την Ελίφ, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνει γιατί αποκαλεί Σερτσέ τη Μελέκ. Η Ασλί όμως δεν προδίδει τη φίλη της.

Αυτό είναι το τέλος της σειράς Elif στο STAR

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.