«Ξέρουμε το τέλος» - Απίστευτο spoiler του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

Αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ξέρουμε το τέλος» - Απίστευτο spoiler του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα ήταν το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα επιτυχημένη σειρά του, «Η Γη της Ελιάς», δίνοντας μάλιστα ένα μικρό spoiler στο τηλεοπτικό κοινό.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Γεωργίου εξήγησε και για ποιο λόγο δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Τατουάζ.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

«Αυτή την εβδομάδα η Αρέτη καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και αρχίζει να ψάχνεται. Με αφορμή ένα ψέμα που λέει ο Στάθης, θα αρχίσει να υποψιάζεται. Κάτι δεν της αρέσει σε όλο αυτό. Η Αρετή δεν είναι και εύκολος άνθρωπος όταν της μπει κάτι στο μυαλό. Εγώ περίμενα υστερία αλλά η Βάνα έχει αποφασίσει ότι θα το πάει πιο έξυπνα.

Για μένα το ενδιαφέρον είναι η πρόταση γάμου που γίνεται στη Μυρτάλη από τον Αλέξη αλλά αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση. Αυτός το ζει κανονικά, θεωρεί ότι είναι δική του. Της δίνει και μια προθεσμία. Της λέει ‘αν δεν είναι μαζί στη ζωή, θα είναι μαζί στο θάνατο’. Θα δούμε αν αυτό το λάθος θα ανατρέψει τα γεγονότα. Θα δούμε και την Άννα που θέλει να εκδικηθεί τον Δημήτρη με κάθε τρόπο και τον εκβιάζει για να ρίξει το παιδί που έχει ψέματα ισχυριστεί ότι έχει.

Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Κωνσταντίνο να ψάξει τα πάντα για την Αντιγόνη γιατί σκέφτεται ότι είναι η κόρη του. Το θέμα είναι ποιος θα το μάθει πρώτος. Οι δύο μάρτυρες θα απελευθερωθούν και πλέον ένοχος για τον φόνο είναι ο Νίκολας, αφού βρέθηκε στο σπίτι του το φονικό όπλο.

Η Βάνα Δημητρίου από τις 7 το πρωί ξεκινάει και μέχρι το μεσημέρι έχει τελειώσει το επεισόδιο. Το τέλος το ξέρουμε. Αν πάμε και για δεύτερη σεζόν κάποια πράγματα μεταφέρονται και κάποια αλλάζουν.

Συνήθως ψάχνουμε και νέα πρόσωπα που έχουμε φανταστεί για τους ρόλους και το συνδυάζουμε με καταξιωμένους ηθοποιούς. Είναι ρίσκο τα νέα πρόσωπα αλλά δεν γίνεται αν δεν ρισκάρεις. Έχει συμβεί πολλές φορές να κάνει λάθος, αλλά σε πολύ μεγάλο ποσοστό το πετυχαίνεις. Στηρίζω τις επιλογές μου μέχρι τέλους, δεν το βάζω κάτι, όμως έχει τύχει σε ένα απολογισμό να πω ότι αυτό ήταν λάθος επιλογή. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξεις έναν άνθρωπο που λόγω του βάρους του ρόλου να φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες του.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους γιατί δεν ταιριάξαμε. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε κάποια επαφή. Δεν του πρότεινα κάποια άλλη δουλειά γιατί δεν υπήρχε κάτι που να του ταιριάζει. Προσπαθούμε να έχουμε και καινούργιο καστ. Ο Στέφανος ο Μιχαήλ που είναι σαν αδερφός μου, δεν μπορούσε να παίξει γιατί είπαμε ότι δεν θα παίξει κανείς από προηγούμενες σειρές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

Οι 11/10 εξελίξεις της σειράς Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 41

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Νικόλα κι εκείνος του εξομολογείται ότι διατηρούσε σχέση με τη Στέλλα, ενώ υποπτευόταν πως το παιδί που κουβαλούσε στην κοιλιά της ήταν δικό του. Παράλληλα, ο Στάθης κι ο Στέφανος αφήνονται ελεύθεροι κι απαλλάσσονται των κατηγοριών. Ο Κωνσταντίνος χρίζει τον Δημήτρη δεξί του χέρι κι εκείνος δεν αργεί να αναλάβει δράση. Διατάσσει τη δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα, αλλά το κάνει να φανεί σαν ανακοπή καρδιάς. Τα νέα του θανάτου της συγκλονίζουν τον Λυκούργο. Συντετριμμένη, όμως, είναι και η Χάιδω, που μαθαίνει για τoν ανέντιμο βίο της κόρης της. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στον Κωνσταντίνο το ένοχο παρελθόν του και την πιθανότητα να είναι κόρη του η Αντιγόνη. Η Μαργαρίτα προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη και την άρνησή του να της γνωρίσει τη νέα του κοπέλα. Η Άννα αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα κι εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

Επεισόδιο 42

Η Αρεόπολη συγκλονίζεται από την ανάμειξη του Νικόλα στον φόνο της Στέλλας Στεφανέα. Η Χάιδω αμφιβάλλει για το αν τελικά οι Καπερνάροι ευθύνονται για το διπλό φονικό, από την άλλη, όμως, δεν αποκλείει να όπλισαν αυτοί το χέρι του Βαφέα και του Νικόλα. Ο Στάθης προτείνει στον Στέφανο να ξεχάσει τη Μυρτάλη. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του απαγωγέα της, που έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο και την υπομονή του. Η Βασιλική συμβουλεύει την Άννα να αφήσει στην άκρη την εμμονή της με τον Δημήτρη, αλλά εκείνη πιάνει την Αθηνά και της λέει για τον δήθεν ξυλοδαρμό από τον γιο της. Μια απρόσμενη συνάντηση οδηγεί τον Ισίδωρο στο συμπέρασμα πως η Ιουλία του λέει ψέματα τον τελευταίο καιρό.