GNTM 4: Αυτός ο παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία

Εντυπωσίασε τους κριτές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Αυτός ο παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία

Η κριτική για την σημερινή φωτογράφιση των παικτών στο GNTM 4 ξεκίνησε και οι διαγωνιζόμενοι ήταν έτοιμοι να ακούσουν πως τα πήγαν αλλά και ποιος είχε την καλύτερη και χειρότερη φωτογραφία.

Ως επί το πλείστον, η επίδοση των παικτών ήταν αρκετά καλή μιας και η φωτογράφιση ήταν σχετικά εύκολη. Πολλοί λοιπόν ήταν αυτοί που εντυπωσίασαν τους κριτές και δυσκολεύτηκαν να διαλέξουν τον διαγωνιζόμενο που θα έπαιρνε στη δουλειά.

Τελικά, η Ειρήνη ήταν η παίκτρια που είχε την καλύτερη φωτογραφία ενώ αμέσως μετά ήταν ο Γιάννης!

Η φωτογραφία της ημέρας στο GNTM 4

"Κλάμα" στο Twitter με την δοκιμασία - "Όταν με χαιρετούν παλιοί μου συμμαθητές που αντιπαθώ"

Η ώρα των polaroids ήρθε και τα μοντέλα του GNTM 4 μετά το makeover τους συμμετείχαν σε ένα αρκετά ιδιαίτερο μάθημα έκφρασης συναισθημάτων.

Τα παιδιά έπρεπε να αποδώσουν τα συναισθήματα που ζητούσε ο Γιώργος Καράβας, χρησιμοποιώντας μία μέθοδο μόνο με... φωνήεντα.

Πολλοί ήταν αυτοί που ένιωσαν όμως άβολα και δεν ήταν έτοιμοι να τσαλακωθούν και να αποδώσουν το συναίσθημα που έπρεπε. Φυσικά, όλη η δοκιμασία δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι έδωσαν για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ! Λίγο αργότερα, ωστόσο, ακολούθησε και η κανονική φωτογράφιση, με τον Ναπολέων να προκαλεί χαμό με τον πως μοίρασε τα disadvantage!