Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Μαύρες ημέρες για την Ελίφ και την μητέρα της, Μελέκ - «Είναι βρώμικα, μυρίζει άσχημα»

Χάνουν ξανά το σπίτι τους

Elif: Μαύρες ημέρες για την Ελίφ και την μητέρα της, Μελέκ - «Είναι βρώμικα, μυρίζει άσχημα»
TV24 12.10.2021 08:26
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 12/10 επεισόδιο της σειράς Elif. Για ακόμη μια φορά η μικρή Ελίφ, με την μητέρα της Μελέκ θα ζήσουν μαύρες ημέρες, όταν θα αναγκαστούν να μείνουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Την ώρα που η Ρανά, η ερωμένη του Ταρίκ επέστρεψε και διψάει για εκδίκηση, με την Χουμεϊρά να προσπαθεί να αυτοκτονήσει.

Οι σημερινές 12/10 εξελίξεις στην Elif του STAR

H Χουμεϊρά κατηγορεί τον εαυτό της επειδή εξαιτίας της παρουσίας της Ράνα στην εταιρία, ο Κερέμ αναγκάζεται να αλλάξει τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά πηγαίνουν στην παραλία και η Χουμεϊρά βλέπει εκεί τη Ράνα, τη γυναίκα που της έκλεψε τον άντρα και τώρα αποτελεί απειλή για την οικογενειακή επιχείρηση.

Η Χουμεϊρά επιστρέφει σπίτι και ζητάει από τον Κερέμ να μην αλλάξει τα επαγγελματικά σχέδια του, δε θέλει η εταιρία να ζημιωθεί εξαιτίας της Ράνα.

Η Μελέκ και η Ελίφ το σκάνε από έναν κακό άντρα. Η Ασλί αναρωτιέται τι συμβαίνει. Η Μελέκ και η Ελίφ μένουν το βράδυ σε ένα ερειπωμένο σπίτι, που βρίσκουν καταφύγιο. Το επόμενο πρωί ένας άντρας τις ακολουθεί. Η Ματσιντέ αρχίζει να ξεχνάει πράγματα και πληροφορίες καθώς πάσχει από τη νόσο Αλτσχαϊμέρ.

Όσα θα δούμε στον 5ο και τελευταίο κύκλο της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Διψασμένη για εκδίκηση η Ρανά - «Θα ετοιμάσετε μόνοι το τέλος σας»

Elif: Δύσκολα πολύ τα πράγματα για την Ζουλιντέ - Βρίσκεται σε απόγνωση

Share